|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#266 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam zauważyłem że cisza na tym forum panuje już dość długo w związku z czym mam pytanie ... Jak stoją prace z modem.? (Nie ukrywam że ów mod bardzo mnie intryguje i że jak tylko wyjdzie bd przy nim noce zrywał więc byłbym wdzięczny za odpowiedz)
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zębacz
|
![]() Informacje o stanie pracy nad modyfikacją. Najprawdopodobniej nie aktualne.
Jarkendar - Chyba ukończony. Pierwszy nowy świat - 75%. Drugi nowy świat - 30%. W reszcie się nie orientuje. Gdy spotkam Sentariona na gg, dowiem się co i jak.
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam wszystkich w imieniu całego Teamu Złote Wrota
![]() Na wstępie zapewnię, że prace cały czas trwają, Jarkendar prawie ukończony - drobne poprawki. Natomiast w nowym świecie planowana jest mała rewolucja, zarówno od strony designu, jak i, właściwie to szczególnie, od strony fabularnej ![]() Dodam jeszcze, że jeśli chcecie uzyskać szybszą odpowiedź, to zapraszam do naszego działu na TheModders.org, codziennie ogląda to ktoś z teamu ![]() Tymczasowo niestety mamy małe problemy ze stroną, ale niedługo powinno to zostać naprawione. Pozdrawiam. V3Q. Ostatnio edytowane przez VEQ : 13-02-10 o 11:28. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | ||
Zębacz
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Chrząszcz
|
![]() Dziękuje za informacje na temat tego moda ... a co do waszej stronki ... Wiem że to głupie pytanie , ale nie mogę znalezć
![]() Z góry thx za info |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | ||
Jaszczur
|
![]() Cytat:
|
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Jaszczur
|
![]() Nasza strona już działa, aczkolwiek zmienił się trochę adres http://www.zlotewrota.xt.pl/ Zapraszamy
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Gwiezdne Wrota - kicz czy rozrywka? | Smutas | Fantastyka | 3 | 05-12-08 19:17 |
Wrota do ostatniego smoka | Candy | Pomoc | 15 | 08-08-07 19:25 |