![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam wszystkich starych jak i nowych graczy gothica. Ostatnio naszła mnie ochota na granie w gothica i nagrywanie tego. W ten sposób powstał let's play. Jak uważacie czy warto to ciągnąć? Zamierzam robić wszelkie questy o których mam pojecie i zbierać wszystkie rzeczy o których mam pojęcie.
Nagrane mam już 10 odcinków a na dzień dzisiejszy przesłanych 7. Link do odcinka 1 http://www.youtube.com/watch?v=xGjgSvem5Ls A to link do odcinka 6 z akcja popchniętą już dalej ![]() http://www.youtube.com/watch?v=CPfcbYKnqTE Proszę piszcie co uważacie. ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Muszę (niestety) zgodzić się z Klimkiem. Gothic to za stara gra na LP. Nie mam pomysłu co dzisiaj można nagrywać... Ten żałosny minecraft? Jak ja jeszcze na nim grałem, to jakoś można było znieść te zasrane update. Ta gra zeszła na psy. Za dużo dodali do niej śmiecia. A ludzie oglądają te debilne filmiki...
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Chrząszcz
|
![]() I tak będę nagrywał. Na tej grze się wychowałem a let's playów z Borderlands 2 czy innych nowości mnie nudzi. Wole nagrywać coś co lubię. A to czy będzie to oglądane czy nie to pół biedy. Ale jak widzę jak wygląda większość let's playów. Gdzie ludzie lecą na pałę 6 odcinek każdy po 20min i są w GD z 3 lvlem czy coś to mnie krew zalewa. Będę sobie nagrywał dalej ale dzięki ^,^
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Jaki jest sens nagrywania filmików, i wrzucania na YT, skoro wiesz, że mało kto je będzie oglądał? To już lepiej zostawić je na dysku i pokazać kiedyś wnukom jakie zajebiste gry były w naszych czasach.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Chrząszcz
|
![]() Ale czy ja za to płace? Sorry ale nie spodziewam się 1k wyświetleń skoro dopiero zaczynam ale po 3 tygodniach o ile dobrze pamiętam mój 1 odcinek gothica bez promocji na stronach itd ma 70 wyświetleń to nie narzekam. Może są tacy którym się to podoba. A co do wnuków to sorry filmik 2gb mam 1,5tb nie za bardzo mam miejsce na trzymanie tylu odcinków skoro nagrywam wszystko co wiem o tej grze. Lepiej niech wnuki zobaczą konto dziadka na yt.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Jaszczur
|
![]() Z czystej ciekawości obejrzałem jeden odcinek i przyznam że nawet nieźle to wyszło. Mimo wszystko zgadzam się z przedmówcami, G2 jest tak oklepaną grą jeśli chodzi o Let's Play, że nie widzę sensu nagrywania kolejnej serii. Wątpię żeby te filmiki oglądało większe grono ludzi, ale jeżeli się tym nie zrażasz to życzę powodzenia w nagrywaniu. Może z czasem obejrzę jeszcze jakiś odcinek.
Powodzenia |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||