![]() |
#85 | |
Czarny Goblin
|
![]() Mam male pytanka:
-Gdzie jest Greg? -Kiedys przeszedlem tego moda ale teraz nie moge znalezc u gnomow kolesia ktory mowi o tym obrazie ktorego to straznik pilnuje.Jak sie zwie ten koles i gdzie sie znajduje?Podejrzewam ze to byl chyba kowal ktory pracowal w kuzni(nie sepleniacy).Z nikim ni mam dialogu o tym quescie co trzeba wejsc do skarbca gnomow. PS: Szkoda ze nie ma poradnika;/
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zębacz
|
![]() Hej jestem na tym piecu gnomów dostałem juz ten klucz podszedłem do obrazu nacisnąłem przycisk i jedynie pojawia sie ta fioletowa chmura , co mam zrobić?
Dobra rozwiązałem to gdzie znajdę czarna rudę? Jakiś tam gnom dał mi mi 2 przedmioty runa nie działą i mówił żeby pójść z tym do Xardasa ale to 2 rozdział i go nie ma mam wczytać sejwa kiedy xardas jeszcze jest?
Moderatorzy , co tak właściwie znajduje się w panelu Advo?! Ostatnio edytowane przez mag alkoholu : 21-09-10 o 16:20. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||
Polna Bestia
|
![]() Cytat:
Sprawdziłam z lewej strony skały, z prawej, pośrodku, bliżej, dalej, przed skałą, w skale i nic. Kilof nie trafia na żaden opór, jakby ciął powietrze. Co mam zrobić? Może wykonać jeszcze jakieś zadanie? Edit: Wykonałam, wystarczyło 100 pt siły. Ostatnio edytowane przez kryha : 27-04-11 o 14:07. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Chrząszcz
|
![]() Z którym gnomem trzeba pogadać aby wykonać misje z piecem? Tj. mam problem z tym aby doprowadzić do zmniejszania się, po rozmowie z Braggą nie wiem co zrobić...
Czym otworzyć przycisk za obrazem w jaskini gnomów?
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Krwiopijca
|
![]() Ja mam pytanie
1 gdzie należy zaprowadzić sepleniącego w zadaniu z znalezieniu szkutnika dla Grega 2 Gdzie jest portal do świata łazata 3 Jak dostać się do obozu przy którym stoi Greg Ostatnio edytowane przez Bajbars : 07-11-11 o 11:44. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
Kąsacz
|
![]() Cytat:
2.Portal do świata Łaz. znaj. się w bibliotece po lewej stronie. 3.Po prostu wejdź po drabinie w góre, ale jeśli chodzi o przejście do obozu fanatyków to musisz przeczytać notatke z drzewa a mgła się sama powinna osunąć. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Polna Bestia
|
![]() Mam pytanko gdzie jest ten zakichany plac obeszłam cało wieże i nie wiem gdzie on jest prosiłabym o pomoc z góry dzięki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Polna Bestia
|
![]() Gdzie jest ten plac który ma byc obok wieży xardasa
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
w jaki sposob "podejrzec" kod przedmiotu, ktory lezy na ziemi | Eurynomos_III | Pomoc | 4 | 06-12-08 01:02 |
Regulamin "Quiz Gothic" i "Coś smiesznego" | Donovan | Hyde Park | 1 | 17-03-06 14:30 |
Gra "Chrome" a serial "Kryminalni" | Bubby | Gry | 10 | 13-06-05 21:57 |