|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#385 | |
Zindoktrynowany
|
![]() Ech... jako że twórcy CZ robią to za darmo już pomijając fakt wolnego czasu i NIE podają limitu ukończenia prac, a prace zajmują już lata, należy hmm... nieoczekiwać go i niegorączkować się na brak newsów. Jeśli twórcom będzie zależeć na potencjalnych graczach, sami dadzą newsa.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |||
Polna Bestia
|
![]() Cytat:
Mówie,że jak się już człowiek czegoś podejmuje to niech jedzie na całość. Tzn jak ja robiłem to siedziałem na tym not stop jak wracałem z pracy a nie tak połebkach. Tu sobie coś zrobie tam sobie coś zrobie i powoli idzie.( tak mógłbym robić rzeczy nawet 20 lat i ciagle by było za mało czasu). Kolejny przykład jak rajdowałem w warcrafcie to nieraz tak była za starych dobrych czasów ,że spędzałem po 7 godzin przy bossie ,że go załatwić. To się nazywa determinacja. To jest ta cecha czego ci ludzie nie posiadają bo żeby tworzyć modyfikacje tyle lat jak dla mnie to już jest przesada. Dobrze powinien to pasować słowa Canderous'a ordo z KOTOR'a: "Live or Die ,as long Battle is worthy and honor is gained". Cytat:
Jak mówi ,że nie ma czasu pracować nad modyfikacją to pisze i przeprasza. A nie jak nas w polsce za przeproszeniem. Nie mówimy tutaj o tworzeniu nowego silnika graficznego itp. To jest modyfikacje czyli z reguły nie tworzenie czegoś nowego od podstaw , tylko czegoś na bazie czegoś co jest prostrze bo podwaliny już masz. Zamiast się wziąść do roboty to wolą się za przeproszeniem grzebać sobie w jajach. To tyle pozdrawiam Sew Ostatnio edytowane przez Sewedir : 22-07-11 o 13:10. |
|||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Polna Bestia
|
![]() No tak, oni mają prywatne sprawy, jeśli potrzeba to w wolnym czasie dodają coś do Czasu Zapłaty. Ale długo już to robią i nie liczę że szybko wyjdzie, ale mam nadzieję że niedługo będzie, bo już po najzwyklejszych screen'ach widać że ta gra ma to coś (!)
![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |||||
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#393 | ||
Krwiopijca
|
![]() Cytat:
JESTEM JEDNYM Z MEGA FANOW GOTHICA Ostatnio edytowane przez MEGA Fan Gothic : 16-08-11 o 08:19. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Czas Zapłaty - Medley | orcwarrior | Czas Zapłaty | 35 | 16-08-10 17:40 |
Wyciagnięta bron pomaga uniknąć zapłaty. | Anonymous | Porady i triki | 1 | 25-10-03 18:53 |