Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > + > Publikacje modderów
Przeładuj stronę The Dark Saga (RUS/Projekt PL)

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 27-11-12, 16:47   #49
ucho180
Kąsacz
 
Zarejestrowany: styczeń 2010
Posty: 399
Domyślnie

Tylko ja nie jestem doświadczony i jeszcze nie umiem robić screenów
RPG
ucho180 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-11-12, 17:14   #50
KlimekPL
Cieniostwór
 
KlimekPL awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2012
Posty: 539
Domyślnie

Klikasz na klawiaturze "Print screen Sys Rq", potem wchodzisz w Paint, robisz "Wklej" i gotowe.
__________________


RPG
KlimekPL jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-11-12, 19:36   #51
ucho180
Kąsacz
 
Zarejestrowany: styczeń 2010
Posty: 399
Domyślnie

Mam na pulpicie plik z painta ze zdjęciem błędu ale nie wiem jak wstawić na gothic forum. Sorry ale nigdy nie robiłem takich rzeczy
RPG
ucho180 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-11-12, 20:28   #52
Blady**
Jaszczur
 
Blady** awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2009
Posty: 193
Domyślnie

na jakś upload do fotek daj, i wklej tu linka .

O tajson, pisałem już na TM, i tam dawałem raporty. Reinstalacja nie pomogła, ani nic.

Ostatnio edytowane przez Blady** : 27-11-12 o 20:30.
RPG
Blady** jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-11-12, 21:01   #53
ucho180
Kąsacz
 
Zarejestrowany: styczeń 2010
Posty: 399
Domyślnie

RPG
ucho180 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 28-11-12, 10:24   #54
Pawciow
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: październik 2008
Posty: 59
Domyślnie

ucho, na grom instalujesz patcha 1.0.0.1? instaluj 1.0.0.4
__________________

http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=27948
ManaReload PL
http://www.modypl.hpu.pl tłumaczenie modów by Pawciow
RPG
Pawciow jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 28-11-12, 16:18   #55
ucho180
Kąsacz
 
Zarejestrowany: styczeń 2010
Posty: 399
Domyślnie

A co to ma w związku ze sprawą?
RPG
ucho180 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-11-12, 00:58   #56
Smok Ożywieniec
Czarny Goblin
 
Smok Ożywieniec awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Polska, Europa, Świat..
Posty: 172
Domyślnie

Masz wyświetlony komunikat:
Kod:
Файл DarkSaga.mod не найден. Необходимо сначала установить DarkSaga v1.0
Co oznacza:
"Plik DarkSaga.mod nie został odnaleziony. Najpierw musisz zainstalować DarkSaga v1.0"

Wniosek? Tak jakbyś nie zainstalował Sagi. Jeśli jednak to robiłeś, to wejdź do folderu z zainstalowanym Gothiciem i tam w folderze _Work powinien być plik o nazwie DarkSaga.mod
Jeśli go nie ma, to coś źle zainstalowałeś.

A tak dla pewności jeszcze raz napiszę, co i w jakiej kolejności instalować:
1. Gothic 2: Noc Kruka
2. Mod DarkSaga 1.0 w wersji rosyjskiej
3. Patch 1.0.0.4
4. Spolszczenie

I radzę Ci teraz odinstalować całego Gothica i wszystko, co z nim związane i zainstalować wszystko wg. kolejności powyżej. Powinno działać.

@Blady**,
Ja tych raportów nie czytałem, bo nie znam się na tej całej mechanice, więc niestety nie mogę Ci w tej kwestii dużo doradzić. Może ktoś na tym forum lepiej się zna i treść raportu będzie dla niego ważną informacją - dla mnie to tylko ciąg znaków.
__________________
Start | Aktualności | FAQ | Solucja | Download

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Ostatnio edytowane przez Smok Ożywieniec : 29-11-12 o 01:03.
RPG
Smok Ożywieniec jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-11-12, 16:43   #57
Blady**
Jaszczur
 
Blady** awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2009
Posty: 193
Domyślnie

Hymm, może Avallach lub Adanos pomogą ? :]
RPG
Blady** jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-11-12, 17:52   #58
ucho180
Kąsacz
 
Zarejestrowany: styczeń 2010
Posty: 399
Domyślnie

Ja instalowałem the dark sage 1.0.0.1. a wszędzie jest napisane że instaluje się 1.0 v. To patch był 1.0.0.1. lub 1.0.0.4. Wszystko by wychodziło na to że instalowałem patcha tylko problem w tym że on waży 1,72 GB więc nie wiem czy to gra czy patch
RPG
ucho180 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-11-12, 18:39   #59
Blady**
Jaszczur
 
Blady** awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2009
Posty: 193
Domyślnie

musisz patcha 1.0.0.4 tylko zainstalować, nie instalujesz 1.0.0.1. A patch wazy kilkanaście mb.
RPG
Blady** jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 29-11-12, 19:21   #60
Tizgar
 
 
Tizgar awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Kraków
Posty: 1 377
Domyślnie

@ucho Zrób po prostu to co napisał Tyson, czy to jest tak trudno ? to samo masz napisane na stronie projektu w dziale download, naprawdę robisz problem z niczego a rozwiązanie jest podane jak na tacy.

Ściągnij to co jest podane na stronie DS i tyle i zrób tak jak napisał Tyson, tu niema żadnej filozofii i niema potrzeba robić problemu z niczego.
__________________
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.

@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili.
RPG
Tizgar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Transformers: Dark Of The Moon - gra i film Avris Hyde Park 4 12-07-11 15:43
Dark Messiah problem Dino-777 Gry 1 21-03-09 12:21
Thief-The dark project Taiffun Gry 7 08-04-04 11:25


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.