Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > ArcaniA: Gothic 4 > ArcaniA: Gothic 4
Przeładuj stronę Zabezpieczenia antypirackie w Arcanii

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 15-08-10, 07:38   #25
Biały Wojownik
Kąsacz
 
Biały Wojownik awatar
 
Zarejestrowany: maj 2007
Skąd: się biorą dzieci ?
Posty: 312
Domyślnie

Cytat:
Napisał Macrentofeth Zobacz post
przypominam, ze nikt nie pisal, ze nie bedzie ZADNYCH zabezpieczen tylko nie beda tak przeszkadzajace jak np. w ac2
No i co z tego ? Jakiekolwiek by nie były to i tak je złamią. Tak jak było ze "stałym łączem" Ubisoftu. Cały ten antypiracki system, który miał raz na zawsze rozwiązać kwestię piractwa, został złamany w dzień po premierze. Brtekvatrek napisał, że zabezpieczenia mu zwisają. Ja się cieszę, że nie będzie właśnie takich typu "stałe łącze", utrudniających życie. Chłopaki z JWD dobrze kombinują zachęcając gracza do kupna dodatkową zawartością. Zawsze to lepsze niż jakieś beznadziejne blokady itp.
__________________
RPG
Biały Wojownik jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 15-08-10, 12:34   #26
BialaCzacha
Polna Bestia
 
BialaCzacha awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Skąd: z kątowni
Posty: 95
Domyślnie

Te zabezpieczenia to pewnie będą jakieś cd-keye i pewnie gra bedzie chodzić z płytą.
RPG
BialaCzacha jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 15-08-10, 17:58   #27
Starsell
Krwiopijca
 
Starsell awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2010
Skąd: Szczecin
Posty: 34
Domyślnie

gra nie będzie działać z płytą Gothic 1,2/NK,3 (nie wiem czy 3Z działały bez płyty i nagle 4 ma ? to było bu troche bez sensu.A co do gry to już się ciesze z kupa a dodatki to pewnie np. new items new mison itp.
__________________
Walczę w imię Beliara!
RPG
Starsell jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 16-08-10, 03:50   #28
Kacman92
Czarny Goblin
 
Kacman92 awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2008
Skąd: Częstochowa
Posty: 180
Domyślnie

Gothic 3 chodził z płytą. Dopiero po patchach CPT można było grać bez.
RPG
Kacman92 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 20-08-10, 13:02   #29
Silber Wolf
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: sierpień 2010
Skąd: Warszawa
Posty: 16
Domyślnie

Według mnie to świetnie, że zabezpieczenia nie będą wymagać stałego łącza. Pamietam jak instalowałem GTA4, dwie godzinki sędziłem nad tym a gdy pewnego dnia (nowy windows) chcialem ponownie zinstalować to napisano mi że mój kod akywacyjny już został użyty.
Kolejny argument aby kupić Gothic 4 .
RPG
Silber Wolf jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 23-08-10, 14:37   #30
Lorder24
Chrząszcz
 
Lorder24 awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2010
Posty: 16
Domyślnie

Coś czuję że płytę trzeba będzie wsadzać, nie rozumiem tego, poco kupować coraz to cichsze chłodzenia do kompa skoro płyta ma ci buczeć, wiem coś o tym ponieważ gram teraz w GTA i płyta czasem mnie wku*wia. Ale od czego są cracki
RPG
Lorder24 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 23-08-10, 15:13   #31
Skellen
Zębacz
 
Skellen awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2005
Skąd: z kątowni
Posty: 468
Domyślnie

Robisz sobie z płyty obraz iso, montujesz w wirtualnym napędzie (który tworzysz np. przy pomocy Virtual CloneDrive) i po sprawie. Nic Ci nie hałasuje, a do tego nie musisz wachlować co chwila płytą w napędzie...
__________________
So sad..., so sad!!!
RPG
Skellen jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 26-08-10, 05:47   #32
Sethas
Chrząszcz
 
Sethas awatar
 
Zarejestrowany: maj 2005
Posty: 8
Domyślnie zabezpieczenia ...

wszystkie zabezpieczenia antypirackie sa smiechu warte - kazda powazna firma powinna to wiedziec . jedynym prawdziwym zabezpieczeniem jest solidnosc gry - patrz sc2 . ogolnie zamiast wydawac kase na robienie zabezpieczen powinni sie wziac za robienie naprawde dobrych gier - ubisoft przegial pale i sam na tym cierpi - a wlasciwie cierpia ci ktorzy kupili oryginalne wersje settlersow 7 czy assasins creed2 - ale oczywiscie nie wycofaja sie z tego teraz bo ciut za pozno nadal beda robicgry na tym hujowym zabezpieczeniu .. jesli herosi 6 wyjda na tym .. ja passuje i czekam na cracka
RPG
Sethas jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 26-08-10, 06:20   #33
Alembik_Vina
Golem
 
Alembik_Vina awatar
 
Zarejestrowany: luty 2010
Skąd: ? - Khardimon fatagh schatar fatagh Beliar - !
Posty: 1 034
Domyślnie

Heh, jeśli myślicie, że ja mam skrupuły, o błąd...
Jeśli gra okaże się warta świeczki to ją kupię. Ale to, że właśnie jej twórcy obiecali taką szczerość bardzo mnie cieszy Choć kasy nie mam za wiele, to prawdopodobnie kupię tą grę, gdy tylko stanieje do normalnych proporcji.
Bo w sumie to za bogaty nie jestem, chyba rozumiecie o co chodzi? Wartość picia przekracza wielokrotnie miesięczne zarobki. Albo coś w tym stylu...
__________________
Większość magów śmierdzi jak stary but i ma mięso twarde, jak jego podeszwa,
unikaj ich, jeśli ci życie miłe
RPG
Alembik_Vina jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 26-08-10, 09:15   #34
Macrentofeth
slugabeliara
 
Macrentofeth awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Rząd
Posty: 1 922
Domyślnie

Cytat:
Napisał Skellen Zobacz post
Robisz sobie z płyty obraz iso, montujesz w wirtualnym napędzie (który tworzysz np. przy pomocy Virtual CloneDrive) i po sprawie. Nic Ci nie hałasuje, a do tego nie musisz wachlować co chwila płytą w napędzie...
Większość zabezpieczeń jakie znam wykrywa, który dysk jest kopią, a co oryginałem :]
__________________
ŚP - POdziemie - Uczeń Miecza


Gothic Multiplayer | Gothikowy Celebryta | ELEX
RPG
Macrentofeth jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 26-08-10, 11:28   #35
Peter [General Lee]
Polna Bestia
 
Peter [General Lee] awatar
 
Zarejestrowany: luty 2008
Skąd: Okolice trójmiasta
Posty: 71
Domyślnie

Cytat:
Napisał Macrentofeth Zobacz post
Większość zabezpieczeń jakie znam wykrywa, który dysk jest kopią, a co oryginałem :]
Dokładnie próbowałem różnymi programami, ponieważ mam Bad Company 2 oryginał i chciałem grać bez płyty... tak wiem, że w BC2 jest wybór i można tylko trzeba zaznaczyć przy instalacji, a teraz już po "ptakach", a nie chce mi się reinstalki z tego powodu robić.... :X
__________________
HONDA CBR!!!
RPG
Peter [General Lee] jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Ścieżka dźwiękowa do Arcanii ukończona Macrentofeth ArcaniA: Gothic 4 19 13-10-10 20:24
Okładka Arcanii (USA) kubag02 ArcaniA: Gothic 4 51 21-07-10 12:14
Pomysły na ciekawe lokacje do Arcanii Smutas ArcaniA: Gothic 4 62 22-01-10 11:14
Thorben i zabezpieczenia Venator Pomoc 8 10-12-08 22:31


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.