Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Piranha Bytes: Risen > Risen 3: Titan Lords > Pomoc
Przeładuj stronę Problemy z zadaniami i inne takie...

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 18-08-14, 16:40   #1
Smutas
Berserker
 
Smutas awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2005
Skąd: kraina barbarzyńców
Posty: 13 004
Domyślnie

Na wyspie inkwizycji znalazłem tuż przed jaskinią czaszki po lewej stronie ścieżki "ukrytą skrzynię", którą można otworzyć jakims specjalnym kluczem. Ktoś wie gdzie ten klucz może być?

[edit] Znalazłem... Zebym po pewnym zdażeniu całkiem niechcący nie skierował kursora na pewną osobę to bym klucza nie dostał. Ale tego zadanka mi niestety nie wyświetlało i tylko z ciekawości polazłem sprawdzić czy klucz by pasował i udało się.

Wie ktoś co to za kaczka Mały Timi, która jest na plaży na wyspie piratów? Kto daje zadanko z nią związane? Obleciałem wszystkich i nic.

Kolejne pytanko...

W zadaniach o tych specjalnych przedmiotach jest że od Gordona coś dowiem się o szczypcach. Zrobiłem już wszystko na wyspie (oprócz przyłaczenia się do strażników) i nie mam u niego takiej opcji dialogowej. Kupić od niego też tych szcypiec się nie da bo ich nie ma (od Agila kupiłem np. kulę).
Czy później załapię te szczypce, cZy to może tylko jak zostanę strażnikiem?
__________________
Pro Fide, Rege et Lege
Honorowy Użytkownik Forum



Wredny barbarzyńca
User, który ma ZAWSZE rację :-)

Ostatnio edytowane przez xilk : 18-08-14 o 18:34.
RPG
Smutas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-08-14, 18:37   #2
Kaktah
Krwiopijca
 
Kaktah awatar
 
Zarejestrowany: maj 2009
Posty: 50
Domyślnie

Cytat:
Napisał Smutas Zobacz post
W zadaniach o tych specjalnych przedmiotach jest że od Gordona coś dowiem się o szczypcach. Zrobiłem już wszystko na wyspie (oprócz przyłaczenia się do strażników) i nie mam u niego takiej opcji dialogowej. Kupić od niego też tych szcypiec się nie da bo ich nie ma (od Agila kupiłem np. kulę).
Czy później załapię te szczypce, cZy to może tylko jak zostanę strażnikiem?
Idź w nocy do karczmy
RPG
Kaktah jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-08-14, 10:48   #3
Smutas
Berserker
 
Smutas awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2005
Skąd: kraina barbarzyńców
Posty: 13 004
Domyślnie

Dzięki, udało się... Chociaż to picie to najmniej ciekawa konkurencja. Mi najbardzie przypadło do gustu rzucanie nożami.

Heh, jak się przechodzi na drugą stronę rzeki lawy? Mam ten zielony ogień rozpalić. Nie idzie ani przepłynąć, ani przefrunąć.
Czy problem w tym, że żadnej frakcji jeszcze nie wybrałem?
__________________
Pro Fide, Rege et Lege
Honorowy Użytkownik Forum



Wredny barbarzyńca
User, który ma ZAWSZE rację :-)

Ostatnio edytowane przez xilk : 20-08-14 o 20:44.
RPG
Smutas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-08-14, 16:10   #4
mrzjadacz
Chrząszcz
 
mrzjadacz awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2014
Posty: 12
Domyślnie

Tak. Wybierz frakcje i zagadaj do Eldrica i Grymuar, ducha itp.
RPG
mrzjadacz jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-08-14, 17:59   #5
Smutas
Berserker
 
Smutas awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2005
Skąd: kraina barbarzyńców
Posty: 13 004
Domyślnie

Ale jak to potem wyglada z innymi lokacjami? Np. jeżeli zostanę np. Łowcą Demonów, to bedę mógł ukończyć zadanko dla magów "smakosz", skoro jeden ze składników jest w miejscu gdzie się dostanę przystępując do innej gidii. Tak samo z niektórymi legendarnymi przedmiotami, które sa w tych zastrzeżonych lokacjach. czy wybierając jedna z frakcji pozbawiam się dostępu do niektórych?
__________________
Pro Fide, Rege et Lege
Honorowy Użytkownik Forum



Wredny barbarzyńca
User, który ma ZAWSZE rację :-)
RPG
Smutas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-08-14, 21:11   #6
Pistacio
Kąsacz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2014
Skąd: Tak
Posty: 363
Domyślnie

Do klasztoru i tak wejdziesz w rozdziale 3 bo tego wymaga faubła wiec zadania wykonasz na luzie.
RPG
Pistacio jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 21-08-14, 00:41   #7
Kaktah
Krwiopijca
 
Kaktah awatar
 
Zarejestrowany: maj 2009
Posty: 50
Domyślnie

@edit nie doczytałem do końca :P

Wejdziesz w każde miejsce niezależnie od wyborów, bo główna fabuła tak chce...

Ostatnio edytowane przez Kaktah : 21-08-14 o 00:43.
RPG
Kaktah jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
2 takie machinimy MrEdin181 Hyde Park 1 01-07-13 17:10
ArcaniA problemy problemy i jeszcze raz problemy! LPHusarz Pomoc techniczna 2 31-03-13 22:28
Będą aż takie lagi? Avalio Pomoc Techniczna [G3] 2 07-02-12 19:04
Dwa Problemy Z Zadaniami TaLam0N Pomoc 5 23-12-04 18:26


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.