Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Inne > Hyde Park > Gry
Przeładuj stronę Problemy z grami: Kwestie techniczne, fabuła itp.

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 31-12-04, 22:07   #49
CANADOL
Cieniostwór
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: What ever
Posty: 433
Wyślij wiadomość przez AIM do CANADOL Wyślij wiadomość przez MSN do CANADOL
Domyślnie

Nieuwieżycie, ale mam nowy problem... ::

Jest w misji, po napadzie na bank. Jest w tym Muzeum [ogólnir budynek w stylu oświecenia]. Wybiłem wszystkich gości, i niewiem jak dojść do Sama, zdrajcy jednego! Jeden granat zużyłem, ale znalazłem drugi... Czy one są potrzebne? Nie mam zamiaru wczytywać i znowu wszystkich rozwalać ::


EDIT

Skończyłem grę. dopiero po chwili zajażyłem że jeszcze są boczne pokoje z gostkami. Ale outro jest dość smutne i pouczające... Jakoś mnie nie kręci jazda ekstremalna... Czuje żal że gra sie już skończyła, a wiem że przyjemności nie będę miał grając od początku. Wezme sie teraz za coś innego.
RPG
CANADOL jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 03-01-05, 23:48   #50
Seziel
 
Posty: n/a
Domyślnie

Tak tak jazda ekstrealna za ciekawa nie jest. Te wózki (samochód - czołg) i misje (uratuj kobietę przed potworem morskim (!) psują całkowicie grę i przez to moja ocen adla tej gry spada o 2 stopnie...

A co do misji Śmierć Sztuki (ostatnia) to jest to moja ulubiona i pochwalę się że wybiłem wszystkich z kilkadziesiąt razy Zawsze do niej wracam
RPG
 
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-01-05, 15:40   #51
Taiffun
Pan Cienia
 
Taiffun awatar
 
Zarejestrowany: luty 2004
Skąd: Poznań
Posty: 654
Domyślnie

Dlaczego? jazda ekstremalna na celu wycisnac z nas ile wlezie, bo misje sa naprawde trudne! a zeby wszystko mialo polot, jest troche humoru, np. speede gonzales ktorego musimy zabic, a on biega szybciej niz thor :P no i dostajemy superszybkie wozki za misje (no, moze wszystkie sa fajne oprocz crazy horse`a )
RPG
Taiffun jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-01-05, 15:43   #52
Silnikos
Pan Cienia
 
Silnikos awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2004
Skąd: Giżycko
Posty: 367
Wyślij wiadomość przez MSN do Silnikos
Domyślnie

A bawiliscie się kiedyś na jeździe eXtremalnej nie wykonując misji ? Poprostu jeżdząc, bawiąc [:P] się z policją, i wyciskając z wózków ile się da? :P Wtedy jest to tryb znany z GTA :]
Ja tak jeżdząc świetnie się zawsze bawię
RPG
Silnikos jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-01-05, 23:04   #53
Vincent
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: październik 2004
Posty: 68
Domyślnie

Wiem co większosc mysli o kodach w grach... ale powiem że NFSU2
przeszedłem więc moge sobie ,,pocheatować''

Ale chodzi mi o to że jak wpisze kod na Mitshubishi Eclipse i chce go miec
w Carrer, ale po wpisaniu nie wiem gdzie go szukac. Nie ma go w Car Lot
ani u mnie w garażu. Mam jedno wolne miejsce na auto ale i tak nie wiem
skąd go wziąść :/
H E L P
__________________
+dead+
RPG
Vincent jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-01-05, 23:10   #54
Redeemer
Pan Cienia
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Katowice - Centrum
Posty: 306
Wyślij wiadomość przez AIM do Redeemer
Domyślnie

Ściągnij se może sava 100 % i tam będziesz miał A może przy tym cheacie pisało gdzie jest ten wóz. Zobacz dobrze
__________________
Niegdyś znany jako Gold Dragon.
RPG
Redeemer jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-01-05, 00:11   #55
Vincent
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: październik 2004
Posty: 68
Domyślnie

Nie chce save z 100% bo mi chodzi o to żeby od początku jechać Career ale
nie chce mi sie przejeżdzac tych wszystkich wyscigow żeby dostać Eclipse...
Chce jechac od początku ale nie tymi daremnymi autami...
Kod to - wantmyd3 - czy ktos wie gdzie znajduje sie auto po wpisaniu
tego... ??
__________________
+dead+
RPG
Vincent jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-01-05, 01:10   #56
D@msi
Kąsacz
 
Zarejestrowany: sierpień 2004
Skąd: Wyspa Irdorath
Posty: 200
Wyślij wiadomość przez AIM do D@msi
Domyślnie

poszukaj na goglach, albo w sklepach będzie dostepne. A tak na marginesie. To nie ten dział. Powinno być w "Grach"
__________________
RPG
D@msi jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-01-05, 01:28   #57
Drone
Stara Gwardia
 
Drone awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Kraków
Posty: 400
Domyślnie

Po 1 : nie ten dział (przeniosłem)
Po 2 : Czity nie działają na pirackiej wersji
Po 3 : Na przyszłość uważaj gdzie piszesz...
__________________
Ja...
RPG
Drone jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-01-05, 19:09   #58
Bandyda
Golem
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Kraina Świętego Płomienia
Posty: 357
Wyślij wiadomość przez AIM do Bandyda
Domyślnie

Moderatorów proszę o zostawienie tego tematu, gdyż w necie nie ma takiego tematu, albo ciężko go znaleść.
================================================== ======
Chodzi więc o Heroes 3 SoD i GameSpy Arcade 2.0. Problem jest następujący: Instaluję Gamespy Arcade i odpalam program. Zaczynam zakładanie konta. Wszystko wypełniam jak należy i klikam przycisk końcowy. Coś tam ładuję i wyskakuje mi okienko co było na początku uruchomienia programu. Jednym słowem żadnego konta mi nie założyło. Pamiętam kiedyś miałem podobny problem, ale jakoś mi się udało. Proszę o pomoc. Ewentualnie jakiś programik przez który pogram sobie w Heroes III przez net. .. Z góry dzięki.
__________________
...:: Strażnik Mądrości Innosa ::...
| Były członek Nowego Świętego Przymierza |
16.I.2005r. - 28.VIII.2005r.


Pomysłodawca Legendarnego Pojedynku oraz KnWOG
*** Madderin to przyjaciel ***
RPG
Bandyda jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-01-05, 19:21   #59
xardas
 
 
xardas awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: Brzeg (niedaleko Opola)
Posty: 44
Wyślij wiadomość przez AIM do xardas Wyślij wiadomość przez MSN do xardas
Domyślnie

Zainstaluj sobie program o nazwie The All-seeing Eye (czy jakoś tak, w każdym razie "Wszystko widzące oko"). W tym programie pograsz przez neta bez problemu, nawet na piracie.
__________________
A człowiek pokonał bestię, która wróciła do królestwa Beliara

RPG
xardas jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-01-05, 19:28   #60
Bandyda
Golem
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Kraina Świętego Płomienia
Posty: 357
Wyślij wiadomość przez AIM do Bandyda
Domyślnie

Dobra, wielkie dzięki.
__________________
...:: Strażnik Mądrości Innosa ::...
| Były członek Nowego Świętego Przymierza |
16.I.2005r. - 28.VIII.2005r.


Pomysłodawca Legendarnego Pojedynku oraz KnWOG
*** Madderin to przyjaciel ***
RPG
Bandyda jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Demo Arcanii - kwestie techniczne Advocate Pomoc techniczna 276 24-11-12 00:49
Fabuła Webster Dyskusja 67 10-03-10 17:57
[Poradnik] Najczęstsze Problemy Techniczne Aproxar Pomoc Techniczna [G3] 1 28-04-07 21:20


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.