Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna > Pomoc Techniczna [G3]
Przeładuj stronę Gothic 3 Where is guru

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 23-01-09, 06:48   #1
Valthar
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: styczeń 2009
Posty: 6
Domyślnie Gothic 3 Where is guru

Witam domyslam sie ze wiele razy byl maglowany ten temat na forum ale stworzylem nowy nie oczekuje odpowiedzi takiej jak poszukaj w google albo masz taki temat gdzie indziej prosze o podanie rozwiazania w tym temacie jesli takie jest...

moj PC't
Amd Athlon 64x2 5200+=2,7
Geforce 9500GT 512mb
2GB ram King Max DDR2
XP SP3

otoz moj problem po wlaczeniu gry mam czarny ekran i zaraz wyskakuje to:
http://img209.imageshack.us/my.php?image=dsadasdii6.jpg
sprawdzalem wiele tematow na forum wiele osob pisalo ze patch 1.6 pomoze ale niestety nie... mam ten problem w kazdej wersji gry w 1.6 jak i podstawowej...

Moja pamiec wirtualna to 5120 poczatkowa jak i koncowa
niewiem juz co mam robic... prosze o pomoc

dodam jeszcze 2 dni temu robilem defragmenta oraz skana antyvirem i co jakis czas czyszcze rejestr CCleanerem

Ostatnio edytowane przez Valthar : 23-01-09 o 16:33.
RPG
Valthar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-01-09, 15:25   #2
Razorr
Czarny Goblin
 
Razorr awatar
 
Zarejestrowany: październik 2008
Posty: 102
Domyślnie

Spróbuj zamiast SP3 zainstalować SP2. Nie wiem czy to pomoże, ale warto spróbować.
RPG
Razorr jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-01-09, 16:26   #3
Valthar
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: styczeń 2009
Posty: 6
Domyślnie

Cytat:
Napisał Razorr Zobacz post
Spróbuj zamiast SP3 zainstalować SP2. Nie wiem czy to pomoże, ale warto spróbować.
odinstalowalem SP3 i mialem odrazu SP2 i tak to nic nie pomoglo niewiem co jest grane a windowsa niebede przeinstalowywal.. ;/

a najsmieszniejsze jest to ze na starym pcie nie mialem zadnych problemow ;/;/
amd athlon 2500+ = 1,7
1gb ram
geforce 7300GT 128mb
i jakos dzial a na tym nie... ;/

Ostatnio edytowane przez Valthar : 23-01-09 o 16:33.
RPG
Valthar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-01-09, 16:51   #4
Syliusz
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: wrzesień 2007
Posty: 17
Domyślnie

A powyłączaj wszystkie dodatkowe programy oprócz antyvira.
RPG
Syliusz jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-01-09, 16:56   #5
Valthar
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: styczeń 2009
Posty: 6
Domyślnie

Cytat:
Napisał Syliusz Zobacz post
A powyłączaj wszystkie dodatkowe programy oprócz antyvira.
niestety nie dziala ;/
RPG
Valthar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-01-09, 17:29   #6
Babo
Jaszczur
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: z 9 piekieł
Posty: 127
Domyślnie

Najprawdopodobniej to wina nieszczęsnego athlona 64. Gothic 3 nie lubi AMD ( czyli radków też ), bardzo często się na nich wywala do windy, wyskakują dziwne błędy, gra nie raz działa szybciej, raz wolnie :/ Spróbuj zmienić procek na chwile na stary, lub na jakiegoś intela. Powinno pomóc. Jeszcze jest łatka do athlonów, do gothic'a 3, ale to już sobie bez problemów na googlach znajdziesz pod hasłem "gothic 3 athlon fix"
RPG
Babo jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-01-09, 18:56   #7
Szlugi12
Czarny Goblin
 
Szlugi12 awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Ciechanów
Posty: 165
Domyślnie

Wiem że nie wiele to pomoże, ale napisze to, że mam takie same podzespoły kompa jak ty i nie miałem żadnych problemów z G3.
__________________
Gothic rządzi !
RPG
Szlugi12 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-01-09, 21:48   #8
Valthar
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: styczeń 2009
Posty: 6
Domyślnie

to juz niewiem moze cos mam nasrane w windzie niechce mi sie przeinstalowywac specjalnie windy dobra dzieki za pomoc temat do zamkniecia
RPG
Valthar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-01-09, 20:37   #9
kamilk26
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: maj 2008
Skąd: Gostycyn
Posty: 18
Domyślnie

Witam. Mam podobny problem. Kiedy klikam ikonke gry, pokazuje sie czarny obraz i wyskakuje to "where is guru". Czytalem na forum wiele postow i chcialem sproboweac zainstalowac CP 1.6, jednak nie wiem ska d go wziac. Ma ktos link?

Ostatnio edytowane przez kamilk26 : 24-01-09 o 20:42.
RPG
kamilk26 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-01-09, 21:30   #10
MoDz3l
Polna Bestia
 
MoDz3l awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2008
Skąd: Gocław - prawa strona miasta, zwykła dzielnica Południowo-Praska
Posty: 108
Domyślnie

Cytat:
Napisał kamilk26 Zobacz post
Ma ktos link?
Mam prosto z GS
\/
http://www.gothic.phx.pl/gothic3/dow...md=click&id=54
__________________

RPG
MoDz3l jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-01-09, 22:34   #11
Valthar
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: styczeń 2009
Posty: 6
Domyślnie

Niestety zainstalowalem wina na swiezo z SP2 i dupa nadal to samo ;/;/ niewiem juz co mam robic ;/
RPG
Valthar jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-01-09, 22:57   #12
kamilk26
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: maj 2008
Skąd: Gostycyn
Posty: 18
Domyślnie

Dzieki za link Zobacze czy to pomoze...
RPG
kamilk26 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Guru Pryszcz Pomoc 3 12-02-04 15:22
jak zostac guru w gothic 1 pulkownik Pomoc 2 26-01-04 18:10


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.