![]() |
#1 | |
Berserker
|
![]() Są już w sieci dwa pierwsze odcinki tego serialu S_F okrzykniętego przez niektóre media jako wydarzenie w kinie SF 2013 roku. Czy też tak uważacie?
Mnie akurat serial ten niemiłosiernie rozczarował. Nawet nie tyle niejasna fabułą (może w kolejnych odcinkach wyjasni się o co tam w ogóle chodzi), co pomysłem na "obcych". Tak szczezrze, to już w pierwszej serii Star Treka potrafiono lepszych kosmitów z aktorów ucharakteryzować niż w tym serialu. Jak dla mnie to żenada.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Berserker
|
![]() Może nie słyszałeś, bo to nowa produkcja.
Tak w skrócie (nie zdradzam większej tajemnicy). 40 lat po kolflikcie z obcymi. Zniszczona ziemia (zainfekowana obcymi stworzeniami). Nikt nie wtgrał, obie strony w sumie się pokonały. Niedobitki ludzi zyją razem z obcymi (i tu kicha, bo ci obcy to jakaś porażka scenarzysty). Głowny bohater, to wagabunda, były zołnierz, który znalazł i wychował sierotę obcych, którą traktuje jak córkę. Razem wędrują starając się przezyć. Kto lubi te klimaty niech zobaczy odcinek -pilota (pełne 100 minut). Jak dla mnie to serial Falling Skies był 10 razy lepszy (czekam własnie na 2 sezon).
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Chrząszcz
|
![]() O ten tytuł już wcześniej się obiłem, ale serialu nie oglądałem. Tematyka bardzo ciekawa i w moim klimacie, więc chętnie wciągnę odcinek wieczorkiem
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Kąsacz
|
![]() ![]() A na poważnie, serial jest przeciętny. Przestałem oglądać na pierwszych odcinkach drugiej serii. Warto wspomnieć, że był to swojego rodzaju eksperyment. Gra MMO o tej samej nazwie jest z nim powiązana ( albo była, dawno temu testowałem). Bohaterowie serialu pojawiali się jako NPC.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Chrząszcz
|
![]() Zacząłem oglądać, ale to chyba nie dla mnie - klimat typowo dla nastolatków. Mi się bardziej podobał Daredevil i Punisher z tej tematyki.
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
"Ułatwione przyjęcie do najemników", a "Zakazane pastwisko" | Seruk | Pomoc | 5 | 06-02-13 09:04 |
zadanie "dostawa Baltrama"/ "fałszywy posłaniec" | Xyux | Pomoc | 11 | 31-01-13 22:07 |
gdzie moge kupic zwoj "armia ciemnosci" i "Zmniejszenie" w 5 rozdziale? | mistrzu120 | Porady i triki | 1 | 28-05-10 22:19 |
Regulamin "Quiz Gothic" i "Coś smiesznego" | Donovan | Hyde Park | 1 | 17-03-06 14:30 |
Gra "Chrome" a serial "Kryminalni" | Bubby | Gry | 10 | 13-06-05 21:57 |