Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę Gothic 2 noc kruka się nie uruchamia windows 7

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 02-09-13, 13:52   #13
RayMenGaming
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2013
Posty: 10
Domyślnie

Robiłem ;/
RPG
RayMenGaming jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 02-09-13, 13:56   #14
Domas
Zajebisty
 
Domas awatar
 
Zarejestrowany: maj 2012
Posty: 1 919
Domyślnie

Nieprawidłowy dział kolego. Czytać nie umiesz?
__________________
Potrzebna pomoc dot. Gothica? Napisz mi prywatną wiadomość. Chętnie pomogę.
RPG
Domas jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 02-09-13, 16:36   #15
RayMenGaming
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2013
Posty: 10
Domyślnie

Przepraszam jak można go przenieść to prosze
RPG
RayMenGaming jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 05-09-13, 17:28   #16
RayMenGaming
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2013
Posty: 10
Domyślnie

Dobra nikt nie chce pomóc jak się znajdzie pomoc to piszczie !
RPG
RayMenGaming jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 04-03-16, 18:45   #17
kuladajefula
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: marzec 2016
Posty: 1
Domyślnie pomocy

mam ten sam problem co kolega zapodał na samym początku dyskusji.. próbuję uruchomić grę, ale niestety nic się nie dzieje :/ przeszukałem chyba cały internet i nie znalazłem odpowiedzi.. otóż, po uruchomieniu gry kręci się tylko kółko koło wskaźnika myszki i tyle, nic więcej.. czytałem gdzieś, że można ustawić tryb zgodności itd, robiłem to ale nadal nic, próbowałem wyłączyć jakiś tam plik w menadżerze zadać, już nie pamiętam jaki, ale gdy uruchamiam grę, to nic się tam nie dzieje :/ wiecie może jak można jeszcze spróbować ?? mam windows 7 64 bity
RPG
kuladajefula jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 15-03-16, 20:33   #18
anderson
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: marzec 2016
Posty: 47
Domyślnie

Uruchom jako administrator i ze zgodnoscia z XP
RPG
anderson jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 06-06-17, 09:30   #19
hrymniak
 
 
hrymniak awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Twierdza Wrocław
Posty: 566
Domyślnie Dla potomności

Info dla przyszłych pokoleń. Pobieramy i instalujemy fix pod win7. Działa ze złotą edycją i pierwszymi wydaniami pudełkowymi (przetestowane).

http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=122
__________________
http://hrymniak.w.interia.pl/Descent.jpg
RPG
hrymniak jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Gothic nie uruchamia się Granatnik Pomoc techniczna 4 06-08-13 12:41
Gothic i Gothic II Noc Kruka a Windows 7 RC Nila Pomoc techniczna 315 09-04-13 22:23
Noc Kruka się nie uruchamia Surmolex Pomoc techniczna 9 18-03-13 15:40
Saga Gothic - Extra Klasyka. Uruchamia się tylko Noc Kruka,jak uruchomić zwykłego GII Jusko Pomoc techniczna 5 15-11-10 23:48
Gothic 1 się nie uruchamia Wojownik Adanosa Pomoc 22 14-07-10 08:02


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.