Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > + > Publikacje modderów
Przeładuj stronę Gothic: Podbój

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 19-03-10, 14:13   #1
Fraser
 
Posty: n/a
Domyślnie Gothic: Podbój

Witam! Chciałbym wam tutaj przedstawić modyfikację do GI. Dostałem pozwolenie od autora na opublikowanie modyfikacji.

Spoiler 
Źródło: theModders
Zapraszam do dyskusji na temat moda.

Ostatnio edytowane przez Fraser : 20-03-10 o 09:53.
RPG
 
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-03-10, 16:12   #2
Vezone
Pan Cienia
 
Vezone awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Łabędy
Posty: 608
Domyślnie

Gdzie jest położony ten nowy obóz i dlaczego rozpoczynamy gre na placu wymian a nie w nim?
RPG
Vezone jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-03-10, 17:21   #3
Sergio93
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: czerwiec 2009
Posty: 24
Domyślnie

pewnie pobrałeś z pierwszego linka... on jest błędny, musisz w pliku ini dopisać paczkę z modem albo po prostu pobrać z drugiego linka
Sorki

I jeszcze chciałbym zaznaczyć że to ja jestem twórcą... na themodders mam nick Sergio ale tutaj było niestety zajęte

Wonderius: Dopisz do pierwszego posta że to moje dzieło... i jak możesz to usuń pierwszy link - tylko kłopoty robi


PS: Na jakiej zasadzie przydzielane są tytuły? NIE CHCĘ BYĆ CHRZĄSZCZEM! ZROBIŁEM JUŻ 3 MODY, W KILKU POMAGAŁEM I MAM SETKI POSTÓW NA THEMODDERS! TO NIESPRAWIEDLIWE!

Ostatnio edytowane przez Sergio93 : 19-03-10 o 17:25.
RPG
Sergio93 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-03-10, 18:17   #4
Vezone
Pan Cienia
 
Vezone awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Łabędy
Posty: 608
Domyślnie

Pobrałem z drugiego pliku.Dalej jestem na placu wymian tylko tera mam gildie król i zbroje magnata czy to dobrze czy dalej jest jakoś zle?
RPG
Vezone jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-03-10, 20:13   #5
Fraser
 
Posty: n/a
Domyślnie

Cytat:
Napisał Sergio93
PS: Na jakiej zasadzie przydzielane są tytuły? NIE CHCĘ BYĆ CHRZĄSZCZEM! ZROBIŁEM JUŻ 3 MODY, W KILKU POMAGAŁEM I MAM SETKI POSTÓW NA THEMODDERS! TO NIESPRAWIEDLIWE!
Zasady to zasady. Jeżeli osiągniesz próg 1000 postów będziesz mógł prosić o zmianę tytułu.

Ostatnio edytowane przez Fraser : 30-04-10 o 11:21.
RPG
 
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-03-10, 20:17   #6
Sergio93
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: czerwiec 2009
Posty: 24
Domyślnie

Cytat:
Napisał WonderiuS Zobacz post
Zasady to zasady. Jeżeli osiągniesz próg 1000 postów będziesz mógł prosić o zmianę nicku.
Ty mnie nie denerwuj bo sam masz 213 postów i tytuł "Black Richter"!!!

Cytat:
Napisał Vezone Zobacz post
Pobrałem z drugiego pliku.Dalej jestem na placu wymian tylko tera mam gildie król i zbroje magnata czy to dobrze czy dalej jest jakoś zle?
Zaraz sam pobiorę i jakoś lepiej się w tym zorientuje.
RPG
Sergio93 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-03-10, 20:18   #7
Vezone
Pan Cienia
 
Vezone awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Łabędy
Posty: 608
Domyślnie

A gdzie powinienem zacząć tego moda?

Ostatnio edytowane przez Vezone : 19-03-10 o 20:20.
RPG
Vezone jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-03-10, 20:21   #8
Sergio93
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: czerwiec 2009
Posty: 24
Domyślnie

Cytat:
Napisał Vezone Zobacz post
A gdzie powinienem zacząć tego moda?
W kanionie troli, w obozie
RPG
Sergio93 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-03-10, 20:27   #9
Vezone
Pan Cienia
 
Vezone awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Łabędy
Posty: 608
Unhappy

Aha.Akurat u mnie nie ma nic w kanionie troli
RPG
Vezone jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-03-10, 20:27   #10
Fraser
 
Posty: n/a
Domyślnie

Cytat:
Napisał Sergio93
Ty mnie nie denerwuj bo sam masz 213 postów i tytuł "Black Richter"!!!
A ty wiesz że ja jestem moderatorem? A moderator może sam sobie zmienić tytuł. Co do moda to mam ten sam problem co inni, a plik .INI i paczkę z modem umieściłem tam gdzie trzeba a włącza mi się normalny Gothic.

Ostatnio edytowane przez Fraser : 19-03-10 o 20:37.
RPG
 
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-03-10, 20:32   #11
Sonisphere
Pan Cienia
 
Sonisphere awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Sin City
Posty: 631
Domyślnie

Cytat:
Napisał WonderiuS Zobacz post
A ty wiesz że ja jestem moderatorem? A moderator może sam sobie zmienić nick.
Pierwsze słyszę , że moderator może nick zmieniać. Zawsze myślałem, że tylko admin to może.

Mały błąd. No ale już poprawiłem.
__________________
Algaroth: Fechtmistrz Uczeń Azury T.B.R.W.

Walk down the right back alley in Sin City and you can find anything...

Ostatnio edytowane przez Fraser : 19-03-10 o 20:37.
RPG
Sonisphere jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-03-10, 20:41   #12
Cezarek
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Nowe Skalmierzyce
Posty: 82
Domyślnie

mi też nie działa ;/ wszyscy mnie atakują ;/
RPG
Cezarek jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
To już nie jest Gothic! Arcania: A Gothic Tale. DoneR ArcaniA: Gothic 4 272 08-09-09 16:51
"Podbój Deltery" Saul WIP 2 04-04-06 13:32


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.