Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę Jaki sprzęt posiadacie?

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 26-06-13, 23:19   #493
grzegor91
Cieniostwór
 
grzegor91 awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2007
Skąd: sie tu wziąłem?
Posty: 508
Domyślnie

CPU: Intel Core i5-2500K - OC@4.3GHz [1.32v]
Cooler: Zalman CNPS10X Performa
Mobo: AsRock P67 PRO3 B3
RAM: G.Skill 4GB (2x2GB 1600MHz CL7 ECO)
HDD: Samsung 500GB SATA II F3 [HD502HJ]
GPU: Gigabyte HD7870 WF3 OC@1190 [1.244v]/1630MHz
Case: Aerocool RS-9
PSU: OCZ StealthXStream2 600W

Na takim sprzęcie Gothic 3 na CP 1.74 działał na maksymalnyh detalach w 1920x1080
Zdarzały się małe warpy, lecz jest to wina tylko i wyłącznie skopanej optymalizacji.
RPG
grzegor91 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-06-13, 14:26   #494
GothicGm
Krwiopijca
 
GothicGm awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2013
Skąd: z Polski
Posty: 55
Domyślnie

System: Windows 7 Home Premium 32-bit
Procesor: IntelCore i3-2120 3.30 GHz
Karta graficzna: Nvidia GeForce GTX 650
HDD: 500GB (właść. 466), chyba od Gygabite, ale nie jestem pewny
RAM: DDR1 4GB

Na tej specyfikacji G3, ZB i obydwie Arcanie śmigają na full detalach , a G3 nawet po instalacji modów takich jak QP4 . Rozdzielczość ekranu 5:4 1280x1024.

Ostatnio edytowane przez GothicGm : 30-06-13 o 14:28. Powód: mały błąd
RPG
GothicGm jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-06-13, 14:40   #495
eQues
 
 
eQues awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2012
Posty: 42
Domyślnie

System: Windows 7 Home Premium 32-bit
Procesor: AMD Phenom 4x 3.0 GHz
Karta graficzna: Nvidia GeForce GT 430
HDD: 1000 GB (nie wiem z czego )
RAM: DDR1 4 GB

Wszystkie gierki śmigają, żadnych lagów( wyjątkiem był Wiedźmin, gdy posiadalem ponad 500 zapisów i klikałem "Wczytaj" xD ) ogólnie z tego sprzętu jestem zadowolony i w najbliższym czasie nie planuje wymiany, co najwyżej dodanie RAM'u itp.
RPG
eQues jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 30-06-13, 16:50   #496
 Fureya
Kaldorei
 
Fureya awatar
 
Zarejestrowany: sierpień 2010
Posty: 219
Domyślnie

System: Windows 7 Home Premium 32-bit
Procesor: Athlon 2 rdzenie 3.00 GHz
Karta graficzna: Nvidia GeForce GT 220
RAM: DDR3 3GB

AC 3 i Far Cry 3 spokojnie poszły
RPG
Fureya jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 07-03-14, 15:06   #497
Hasz90
Krwiopijca
 
Hasz90 awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2014
Posty: 32
Domyślnie

Procesor:
Intel Core i5 CPU M 450 @ 2.40 GHz 2.40 GHz

RAM:
4.0 GB

Typ systemu:
Windows 7 64-bitowy system operacyjny

Karta graficzna:
ATI Mobility Radeon HD 5470
RPG
Hasz90 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-07-16, 19:17   #498
 Max0
Kąsacz
 
Max0 awatar
 
Zarejestrowany: wrzesień 2012
Skąd: Vengard
Posty: 352
Domyślnie

System: Windows 7 Home Premium 64-bit
RAM: 8.0 GB
Procesor: Intel Core i5-4460 3.20 GHz
Karta graficzna: nVidia GeForce GTX 960
Rozdzielczość ekranu: 1680x1050
Dysk: HDD 1TB

Najsłynniejszy benchmark (Gothic 3 ) nie powoduje żadnych uszczerbków na FPSach, mimo ręcznie zwiększonego w plikach konfiguracyjnych zasięgu widzenia oraz wszystkich dodatków/patchy.

Ostatnio edytowane przez Max0 : 24-07-16 o 19:22.
RPG
Max0 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Nowy sprzęt? Co kupić? Tu szukajcie porady! Bubby Pomoc techniczna 1022 06-08-14 20:25
Jaki pancerz Didson Dyskusja 9 20-06-05 21:50
JAki System? Larodar Hyde Park 24 14-06-04 15:24


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.