Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę Jaki sprzęt posiadacie?

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 16-11-03, 16:08   #1
Drone
Stara Gwardia
 
Drone awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Kraków
Posty: 400
Domyślnie Jaki sprzęt posiadacie i jak wam sie na nim pyka w Gothica ?

No więc...ja narazie mam P III 500, 384 sdr i gf 2 mx - gram na 1024 i większośc na medium i owszem skacze w niektórych miejscach (np w Khorinis).

W grudniu już powinienem mieć Athlon'a 2.8, 512 ddr, gf 4 tit. więc chyba bede mógł sobie pograć na maxa :] A jak u was ?
__________________
Ja...
RPG
Drone jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-11-03, 16:13   #2
Lobart
Zbanowany
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Z polecenia Innosa
Posty: 574
Domyślnie

P III 800 MHz,192 RAM i Geforce 2 MX 64MB,chodzi u mnie lekko skokowo ale nawet całkiem nieźle.
RPG
Lobart jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-11-03, 16:27   #3
zaKK
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: Bi3gun Z4ch0dni
Posty: 118
Domyślnie

P4 2,4 Ghz 512 ram gf 3ti i smiga zaje*** na max detalach i all ^^
__________________
Eile mit weile ;D
RPG
zaKK jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-11-03, 16:49   #4
LORaDek
Jaszczur
 
LORaDek awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Tychy
Posty: 225
Domyślnie

Ja mam celeronka 1,7 256 DDR z szyną 333mhz, Radeona 8500LE. W mieście mi przycina, a po za Khorinis lepiej idzie.
RPG
LORaDek jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-11-03, 17:05   #5
Stoiczkow
 
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: WTB HQ
Posty: 261
Wyślij wiadomość przez AIM do Stoiczkow
Domyślnie

Athlon 2000+, 256 RAM, GeForce 4MX 64 MB i rwie w Khorinis
RPG
Stoiczkow jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-11-03, 17:24   #6
matr0x
 
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Boat City
Posty: 489
Wyślij wiadomość przez AIM do matr0x Wyślij wiadomość przez MSN do matr0x
Domyślnie

Ja mam athlona 1.4 , 512 ramu ddr i niestety grafe gf 2 ale tak w lutym - marcu bede zmienial kompa na : procka okolo 3 ghz pewnie Radeona 9800 ( a moze 9900 jesli bedzie wtedy ) dysk mam 40 to dokupie jeszcze 100 i ramu bede mial 1 gb mam to juz obiecane ale jak znam rodzicow to termin z luty / marzec przesunie sie na maj / czerwiec
__________________
BASKET 4ever in my heart
RPG
matr0x jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-11-03, 20:21   #7
Qulis
 
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Nie wiem zgubilem mape
Posty: 454
Domyślnie

A ja mam tak:
athlon 1600+ , 256 ddr, gf2 mx400 64 mb i gra najbardzeij przycina w miescie a na dworze ani razu nie skoczylo poza tym zdarzylo sie kilka razy ze sie Gothic wylaczyl bez powodu
RPG
Qulis jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-11-03, 22:54   #8
hrymniak
 
 
hrymniak awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Twierdza Wrocław
Posty: 566
Domyślnie

Ja mam taki:
Pentium III 866MHz, 256MB RAM, G-Force 2 MX 64MB no i chodzi nawet dobrze, jak pogodę wyłączę i mam zasięg wzroku ma 150% :? i full detali
__________________
http://hrymniak.w.interia.pl/Descent.jpg
RPG
hrymniak jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-11-03, 09:44   #9
Lord Anzelm
 
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Azaran (TWOG:)
Posty: 48
Wyślij wiadomość przez AIM do Lord Anzelm
Domyślnie

Ja mam dwoolatka - athlon 1500+, 512RAM, GF 2 MX - 400 64mb, chodzi ładnie na full detalach i 1024-768 8)
__________________
Uratuj swe życie poprzez medytacje, zajrzyj w siebie by rozwiązać problemy własne i innych ludzi... osiągnij szczęście, bo ono jest celem twego życia… wejdź w głębszy, zdrowszy stan umysłu, korzystaj z ESP jako narzędzia niesienia pomocy innym...

A potem wpadnij na http://third-eye.prv.pl
RPG
Lord Anzelm jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-11-03, 12:18   #10
wizard_89
 
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Gorzów Wlkp
Posty: 87
Domyślnie

Mam :
- 512 ram
- GF 2 - 400
- 60 mb
Tnie mi się w Khorithis .... ( Lekko ) Mam 800x600, zasięk wzroku 100.
__________________
WizarD | DraGon HunTer | PL Player Cs 1.6 or 1.5 :!:
RPG
wizard_89 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-11-03, 12:22   #11
Ardhad
 
 
Ardhad awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Kraków
Posty: 428
Domyślnie

ja mam 566Mhz, Celeron 2, 300 z groszem Ramu i mi chodzi w miare dobrze......ale G2 bedzie tak rypalo, jak nigdy
__________________
:: Były Wielki Mistrz Wody ::
:: Były Największy Głosiciel Słowa Adanosa ::
:: Były Generał i Strażnik Sprawiedliwości ::

Dinozaur
RPG
Ardhad jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-11-03, 21:15   #12
Silver
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: Tarnów
Posty: 1
Domyślnie

Ja mam PIII 650 Hz z 384 RAM do tego GF2 MX 64Mb i tak w sumie to nawet nieźle chodzi na średnich ustawieniach i zazwyczaj w Khorinis skacze ale będę testował na nowym kompie PIV 2,6 GHz 512 RAM , ATI Radeon 9600 128Mb i wtedy niebiosa się otworzą i zabiorą mnie z powrotem do Gothica w którym brak jakich kolwiek ścięć i pixeli !
__________________
Mówi ci coś imię Pepe?
RPG
Silver jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Nowy sprzęt? Co kupić? Tu szukajcie porady! Bubby Pomoc techniczna 1022 06-08-14 20:25
Jaki pancerz Didson Dyskusja 9 20-06-05 21:50
JAki System? Larodar Hyde Park 24 14-06-04 15:24


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.