Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > The Returning
Przeładuj stronę G II NK:The Returning

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 08-09-13, 15:48   #85
Shael
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 18
Domyślnie

Ale gadałem też, i nic nie mówi. Są tylko dwie opcje:
-kup owcę
-co tam słychać na farmie
I nic więcej, gadanie z nim o jakiejkolwiek porze dnia nic nie daje. Tak samo z tymi dwiema kobietami.

I na dodatek nie mogę spać :/, położę się to nie ma żadnej opcji do wyboru.

Ostatnio edytowane przez Shael : 08-09-13 o 16:43.
RPG
Shael jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-09-13, 20:11   #86
evul
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Posty: 7
Domyślnie

Cytat:
Napisał Shael Zobacz post
Ale gadałem też, i nic nie mówi. Są tylko dwie opcje:
-kup owcę
-co tam słychać na farmie
I nic więcej, gadanie z nim o jakiejkolwiek porze dnia nic nie daje. Tak samo z tymi dwiema kobietami.

I na dodatek nie mogę spać :/, położę się to nie ma żadnej opcji do wyboru.
Cytat:
Napisał Wiedźmin1331 Zobacz post
Masz poleźć z Marią i Eleną do tej krypty za kaplica, czekać do 13 podejść kilka kroków na północ, potem łazić za nimi aż chyba do 14, wtedy Maria do ciebie zagada i zadania skończone.
-----------------------------------------------------------------

teraz mam inny problem, nie wiem może coś nie tak zrobiłem, mianowicie, rozwiązałem problem zaginionych ludzi i handlarza bronią, a vatras nie ma opcji w dialogu by dołączyć do wodnego kręgu ;x.
RPG
evul jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-09-13, 21:34   #87
Wiedźmin1331
Czarny Goblin
 
Wiedźmin1331 awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2010
Posty: 129
Domyślnie

Przecież Vatras gada, że najpierw musisz pogadać z Hagenem, tj. rozpocząć II rozdział.
__________________
Królestwo - Obywatel
RPG
Wiedźmin1331 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-10-13, 19:18   #88
kryha
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: styczeń 2006
Skąd: niestety, z miasta
Posty: 90
Domyślnie

Mam problem z instalacją... pobrałam wszystkie elementy. Instalacja moda powinna przebiegać prawidłowo, niestety, na końcu pojawia się okienko bez przycisków (załączam zrzut). Sprawdzałam kilka razy, na modach z różnych źródeł jest to samo... powinien być przycisk "finisz", a muszę kończyć za pomocą klawiszy Alt-Ctrl-Delete. Nie wiem co robić... Liczę na Waszą pomoc...
Załączone Grafiki
File Type: jpg finisz.jpg (739.3 KB, 13 wyświetleń)
RPG
kryha jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-10-13, 21:59   #89
Avallach
Czarny Goblin
 
Avallach awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2010
Posty: 166
Domyślnie

Przycisk pewnie tam jest, tylko go nie widać. Spróbuj dojść do niego poprzez klikanie klawisza tab (będziesz widziała kiedy przechodzi z widocznych pól na coś poza krawędzią okna). Wtedy naciśnij enter.

Ogólnie nie wydaje mi się żeby miało to jakikolwiek wpływ na proces instalacji, to już tylko komunikat że wszystko się udało. Nie ma znaczenia jak go zamkniesz.
__________________

theModders.org - Administrator
GothicSite - newsman [modding]
RPG
Avallach jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-10-13, 01:10   #90
kryha
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: styczeń 2006
Skąd: niestety, z miasta
Posty: 90
Domyślnie

Cytat:
Napisał Avallach Zobacz post
Przycisk pewnie tam jest, tylko go nie widać. (...)

Ogólnie nie wydaje mi się żeby miało to jakikolwiek wpływ na proces instalacji, to już tylko komunikat że wszystko się udało. Nie ma znaczenia jak go zamkniesz.
Przycisk pewnie był, bo zamknęłam proces instalacji. Czy miało to jakieś znaczenie? może tak, może nie... ale wreszcie uruchomiłam moda i mogłam rozpocząć grę... bardzo dziękuję Ci za pomoc...
RPG
kryha jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 05-11-13, 20:23   #91
czeresniaczek1
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: grudzień 2009
Skąd: Wrocław
Posty: 11
Domyślnie rejestracja na forum

Jest na tym forum ktoś kto jest zarejestrowany na themodders.org i mógłby mi wytłumaczyć jak się tam zarejestrować.

Mam problem wypełniam pola rejestracji wyświetla mi taki komunikat.

Następujące błędy zostały wykryte podczas rejestracji. Popraw je aby kontynuować:

Wpisane litery nie pasują do liter pokazanych na obrazku.
Odpowiedziałeś błędnie na pytanie weryfikacyjne.
Proszę o kontakt na pw.
Dziękuję.

Ostatnio edytowane przez czeresniaczek1 : 07-11-13 o 20:15.
RPG
czeresniaczek1 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-11-13, 17:53   #92
Asdasdasd
Chrząszcz
 
Asdasdasd awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2008
Skąd: Klan Wilka
Posty: 15
Domyślnie

Jak radzić sobie z krwiopijcami i tymi denerwującymi skrzynkami? Nawet ta skrzynia od cavalorna na początku. Otwieram ją i on mnie atakuje. Następnie idąc w stronę miasta napotykam krwiopijce. Jeden mnie ugryzie i już nie mam szans przeżycia...
RPG
Asdasdasd jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-11-13, 18:52   #93
kryha
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: styczeń 2006
Skąd: niestety, z miasta
Posty: 90
Domyślnie

Cytat:
Napisał Asdasdasd Zobacz post
Jak radzić sobie z krwiopijcami i tymi denerwującymi skrzynkami? Nawet ta skrzynia od cavalorna na początku. Otwieram ją i on mnie atakuje. Następnie idąc w stronę miasta napotykam krwiopijce. Jeden mnie ugryzie i już nie mam szans przeżycia...
Trzeba uważać na krwiopijce i nie dać się ugryźć, chyba, że masz w ekwipunku antidotum... najlepiej atakować pojedynczo, strzałami lub ognistym pociskiem, szczególnie na początku gry. Skrzynię od Cavalorna otwórz w momencie, kiedy pobiegnie rozprawić się z bandytami i będzie w odpowiedniej odległości... zawsze zdążysz do niego dołączyć, nawet jak już będzie po wszystkim...
RPG
kryha jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-11-13, 20:10   #94
Asdasdasd
Chrząszcz
 
Asdasdasd awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2008
Skąd: Klan Wilka
Posty: 15
Domyślnie

Jeszcze są jakieś super "pułapki", o których nie wiem?
Bo nie chce mi się zapisywać gry co 3 minuty...
RPG
Asdasdasd jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-11-13, 22:40   #95
Wiedźmin1331
Czarny Goblin
 
Wiedźmin1331 awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2010
Posty: 129
Domyślnie

To niech ci się lepiej zachce, w Returningu jest tyle losowości, że obojętnie jaka akcja i obojętnie na jakim poziomie może zakończyć się śmiercią.
__________________
Królestwo - Obywatel
RPG
Wiedźmin1331 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 26-11-13, 19:51   #96
MRAF
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: listopad 2013
Posty: 2
Domyślnie

Witam serdecznie!

Mam mały problem z modem do Gothic 2 Noc Kruka...

Zainstalowałem G2MDK Small,
Potem G2MDK 2.6a
I na koniec PlayerKit 2.6f

Teraz zainstalowałem Full_Pack_ReBalance_SnC_v2 z ruskiego instalatora. Zaznaczyłem wszystkie 4 opcje do instalacji, ale dwie następne, gdzie było coś z backupem i .ini zostawiłem odznaczone. Nie instalowałem spolszczenia ani angielskiego patcha.

Jak włączam grę przez GothicStarter'a i nie ważne co włączę, to zawsze pojawia mi się czysta gra.

Co zrobiłem źle? Co muszę zrobić bym zagrał w nową odsłonę Nocy Kruka?
RPG
MRAF jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Gothic 2 Returning Problem piotrekssj The Returning 8 01-11-13 10:36
Gothic II Returning - spolszczenie Mark814 The Returning 22 22-07-11 15:28
The Returning (Ang) ElRevan Publikacje modderów 51 28-05-11 18:33
The Returning Tobster Pomoc 1 16-03-11 22:24
Problem z modem Returning LukaszazMil Pomoc 2 15-04-10 19:42


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.