![]() |
#1 | |
Polna Bestia
|
![]() Była już o tym mowa wiele razy, ja to wstawiam w wariancie w którym mi się to udało zrobić osobiście, może komuś się przyda.
Szybka Nauka - 7 PN (wymaga wbicia 1 lvl żeby mieć 10 PN na naukę) 16 Kamiennych Tabliczek +3 PW = 48 PW Pulpit Ardea - 3 PW 11000 złota (8000 kamienne tabliczki + 3000 Szybka Nauka) - można zdobyć na wiele sposobów, ja zdobyłem ze skrzyń, magazynów i pobiłem Jensena (łuk ponad 3000 warty ma). Idziemy po kolei z miasta do miasta ignorując wszystko co spotkamy na drodze: 1. Ardea: - nie bijemy się z Orkami - czytamy pulpit +3 PW (można to zrobić później) - zbieramy teleport do Ardei i co tylko możemy i uciekamy z miasta (ekipa sobie sama poradzi) 2. Reddock - zbieramy zioła dla Sebastiana - robimy u niego misję i uzyskujemy możliwość nauczenia się Szybkiej Nauki 3. Cape Dun - zapisujemy przed Deckardem i powtarzamy do momentu aż wyjdzie to co poniżej napisałem - wykonujemy misję (dać mu 3 mikstury) i wbijamy 1 lvl a następnie dajemy handel i kupujemy 3-5 Kamiennych tabliczek 4. Geldern - idziemy do kupców: Jared, Mirzo, Hamil, Renvik, Peratur i kupujemy 13 Kamiennych Tabliczek (metoda wczytywania aż uzyskamy tyle tabliczek ile nam potrzeba) 5. Reddock - wracamy do Sebastaiana i uczymy się szybkiej nauki mając 1 lvl i 51 Prastarej Wiedzy. Ostatnio edytowane przez Raven : 11-04-17 o 16:03. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Chrząszcz
|
![]() Na pewno szybsza wersja niż jeden koles co kazał lecieć do Varantu i zbierać tabliczki:-)
Problemem może być tylko hajs potrzebny na ich zakup. PS: zawsze możesz podbić Ardee i wtedy będzie 1 LVL. PS2: przejrzałem formu i nie znalazłem listy handlarzy którzy powinni mieć tabliczki? Może ktoś lepiej szuka? link? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Polna Bestia
|
![]() Odświeżam temat.
Wie ktoś jak zdobyć na 1 lvlu Szybką Naukę gdy gra się z Quest Packiem? Koszt jednej tabliczki to 6000. Czy jest to wykonalne? Z tego co wiem to trzeba się dostać na pustynie. EDIT: Znalazłem odpowiedź, jeśli ktoś również ma z tym problem to proszę tu jest film: https://youtu.be/D-gFjnzjl80 Dodam że grając magiem lepiej nauczyć się 50 PW za lvle a wszystkie tabliczki i posągi czytać po osiągnięciu 250 PW gdzie wtedy 1 PW kosztuje 2 PN. A tutaj SS na potwierdzenie że sposób z filmiku działa: 12343.jpg Ostatnio edytowane przez Raven : 21-03-19 o 17:19. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |