![]() |
#1 | |
Czarny Goblin
|
![]() Witam!
Szukałem pajęczyn na bagnach no i moja postać wylądowała w podziemiach na południu bodajże (tam gdzie jest mnóstwo szkieletów, strażników grobowca, magów itd.). Tutaj pojawia się moje pytanie. Jak stamtąd wyjść? Jest niby jakaś furtka, ale ona jest zamknięta i gdy chcę ją otworzyć pokazuje się "nie można w tej chwili użyć". Jakieś propozycje? Z góry dzięki. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Czarny Goblin
|
![]() Nie jestem pewny, ale to miejsce jest chyba związane z zadaniem głównym. Tym, gdzie chodzimy z Zyrą, misja z Chramem Żywiołów. Klucz miał bodajże jakiś szkielet. Możliwe, że to jakiś błąd gry (domyślam się, że jesteś dopiero na początku eksploracji Tooshoo), a wojownika z kluczem gra jeszcze nie wygenerowała. Cóż, spróbuj dokładnie zbadać korytarze, może coś tam znajdziesz.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Czarny Goblin
|
![]() Dzięki za odpowiedź, ale już nieaktualne, przeszedłem grę.
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Czarny Goblin
|
![]() Osobiście przeszedłem Arcanię tylko raz, ale wspominam ją dobrze. Miałem wątpliwości i udowodniłeś mi, że jednak miałem rację. Cieszę się. To dobrze, że masz już ją za sobą. Teraz tylko czekać na Gothica 5. od PB.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Części posągu na bagnach | martyna214 | Pomoc | 6 | 25-10-10 16:56 |