![]() |
#1 | |
Polna Bestia
|
![]() otóż zwiedzając okolice, postanowiłem isć do światyni trelis (w podstawce tam gdzie byl ten szaman, co trzeba było zabic umarlaków) zobaczyłem 2 orków i zabronili mi wejscia. ale ja zaciekawiony
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Polna Bestia
|
![]() nie wiedziałem.. xD..a wiesz cos wiecej na temat tej broni? i tych truupów? co tam sie działoo
![]() EDIT - Tobie sie pomyliło z tą swiatynią w trelis..tego miejsca nie ma w G3 a mi chodziło o tą świątynie gdzie był szaman.. Ostatnio edytowane przez Dawidos_94 : 07-12-08 o 15:47. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Globalny Knur
|
![]() Z tym że mój drogi Hansie mu chodzi o świątynie pradawnych, a ta ma tylko jedno wejście (Ciekawostka: Nad świątynią jest człowiek który zagaduje nas gdy prowadzimy Inoga do Anoga, czyli "Tajemniczy Wędrowiec") Jeśli chodzi o trupy. Jak będziesz w Gocie, to w jaskini gdzie był teleport do Króla będą również trupy, z czego wynika że te trupy (W świątyni oraz w Gocie) to nic innego jak trupy z walk Gorna z Thorusem. Co tyczy się zaś broni. W jej opisie pisze że była ona prezentem dla Orków wykazujących się w walkach z ludźmi, lub coś w tym stylu, śmiem twierdzić że zginął tam jakiś ważny ork. Reasumując, to wszystko jest tylko po to by dodać smaczku tej (Marnej) grze.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Krwiopijca
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#6 | |
Globalny Knur
|
![]() Tego niestety nie wiem, ale postaram się jutro poszukać i opisać drogę.
PS Chciałem powiedzieć że owy człek stoi przed pewną jaskinią, w tej jaskini znajdują się 3 pełzacze, po ich zabiciu i mozna zauważyć na stole pewną błyskotkę, jest o Amulet o ciekawej nazwie, bo nazywa się... zostawię wam to do odkrycia ![]()
Ostatnio edytowane przez Webster : 07-12-08 o 23:48. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Jaszczur
|
![]() <SPOILER> To jest amulet Adanosa, ciekaw jestem skąd się to wzięło, skoro podobno według zakończenia poprawnego fabularnie ( zapomniałem słowa
![]() Heh, zresztą przecież twórcy zostawili wszystkie questowe przedmioty z G3 jak beczki z rybami w silden, kamienne korzenie do naprawy kamienia druidzkiego Porgana itd. itd. Co najśmieszniejsze wyśwatla nam się ich nazwa, ale nie można ich podnieść ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Polna Bestia
|
![]() A coś o samej broni wiecie? ma jakiś związek z fabuła? czy tylko tak dali dla smaczku i żeby ktoś miał jakąs dobrą broń do dzierżenia?
![]() EDIT : Idąc do Cap Dune spotkałem myśliwych miałem im pomóc w zabiciu orków, gdy juz to zrobilem opróżniając ich ciała znalazłem Gniew Innosa ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Dawidos_94 : 09-12-08 o 23:58. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Polna Bestia
|
![]() Ja mam chyba już ze cztery pożeracze czaszek.
Jak na razie jest to moja najlepsza broń z dodatku. Po naostrzeniu i pobłogosławieniu zadaje 300 obrażeń. Ciekawostką jest jeszcze fakt, że można go używać jako broń jednoręczną z tarczą oraz w walce dwoma takimi mieczami. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Polna Bestia
|
![]() Simon, a wiesz może coś o Superpoteżnym mieczu innosa? idz do jaskini gdzie jest czarny trol i skrzynka oriontusa ale nie bierz od niego zadania to tam bedzie leżał własnie ten miecz ale nie będzie sie go dało wziąść :/ jak ktos wie coś o tym mieczu niech pisze
![]() Ostatnio edytowane przez Dawidos_94 : 11-12-08 o 14:56. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Polna Bestia
|
![]() Simon, wiesz gdzie jest jaskinia z tą skrzynią oriontusa? czy jakoś tak. daje nam klucz własnie ten oriontus trza go do gabriela zaprowadzić. ale jak da nam klucz to już tej broni nie będzie :/, wez idz od montery troche w góry i pochodz po jaskiniach. ja własnie tą jaskinie tak znalazłem
EDIT : Xeroloth tam w jaskini pełzaczy na stole u mnie nie ma tego amuletu, albo to bug albo patch usunął :P Ostatnio edytowane przez Dawidos_94 : 11-12-08 o 15:23. |
|
RPG![]() |
![]() |