Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4

Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 (http://forum.gothic.phx.pl/index.php)
-   Porady i spoilery (http://forum.gothic.phx.pl/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Kody po naprawiony save`je (http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=32307)

Renegade 03-09-10 21:50

Kody po naprawiony save`je
 
Witam.
Mam naprawionego save`a po bugu z miltenem, ale troche nie tak jak chciałem i mam problem wciąz by grac bo posiadam teraz 0 złota i 0 wytrychów, do tego zero PN i minimalne dosw 46 lvl.. . Zeby wogole ruszyc z gra potrzebuję kod na wytrych i złoto, a najlepiej na doświadczenie to sobie dobije tyle ile miałem przed naprawa save`a, bo tak jak mówie nie moge nic kupic/zabrac ze skrzyn, a mam pusty plecak wiec nawet sprzedać nie mam czego .... . Szukam tego na forum, ale cos wyszukiwarka w bambuko leci bo mi wyswietla ze za mało znaków wpisałem - a pisze całe zdanie ;/

jak ktoś ma kod to niech zarzuci bo ja tak jak wspomniałem szukam ale na piechote..

pzdr

Calzedo 03-09-10 22:08

Cytat:

Napisał Renegade (Post 653732)
Mam naprawionego save`a po bugu z miltenem

Naprawiony save, tzn? Zainstalowałeś patch, w tym sensie?


Cytat:

Napisał Renegade (Post 653732)
Szukam tego na forum, ale cos wyszukiwarka w bambuko leci bo mi wyswietla ze za mało znaków wpisałem - a pisze całe zdanie ;/

Wpisuj kluczowe słowa. Nic dziwnego, że wyszukiwarka nie poda Ci topicu jak wpiszesz coś z "czy", np. "Gorn czy Thorus"?

Renegade 03-09-10 22:29

naprawiony czyli - user który stworzyl te patche 2.x naprawił mi a raczej stworzyl sejva od momentu, w którym dopadł mnie bug tego jego patcha który uniemozliwil mi dalszą grę - czyli milten nie chciał ze mną gadac, a zrobiłem wszystko co należy. save`a mi zrobił wg moich danych co posiadałem w tym stanie gry.. ale zapomniał dodać złota i poprawić doświadczenia, nie prosiłem o graty z ekwipunku poza 2 mieczami, więc nawet wytrycha nie mam :D heh

wstępnie poprawiłem juz część czyli wpisałem kod na wszystkie przedmioty - teraz pousuwam co mi zbędne i nie miałem , ale nie działa mi kod teach LP - a skoro nie ma kodu na doświadczenie to chciałem sobie dodać 10 pkt nauki zeby przeskoczyc dziure w doświadczeniu i nauczyć się błyskawicy bo o tym też zapomniał

ps zeby nie było ze nadaję - ciesze sie z tego co zrobil bo zrobił to szybko , a kazdemu się zapomni ;) hehe

to jak zdobyc na PN kod ? tzn jaki jest poza niedziałającym teach LP ?


a co do wyszukiwarki to wpisuje: "kod do gothic 3 ZB" albo "kod na doświadczenie".. a wyszukiwarkami pluje ze cos tam cos tam i nie szuka

tomnaw 03-09-10 22:34

to nie lepiej reinstalke zrobić??!! i powinno pykać:lol:

Calzedo 03-09-10 22:40

Cytat:

Napisał Renegade (Post 653764)
to jak zdobyc na PN kod ? tzn jaki jest poza niedziałającym teach LP ?

A masz w ogóle aktywną tą konsolę? Bo wątpię, by kody, które innym działały Tobie nie działały.
Możesz gościa poprosić, żeby Ci jeszcze raz zrobił sejwa dokładnie z tym co chcesz mieć.

Cytat:

Napisał Renegade (Post 653764)
a co do wyszukiwarki to wpisuje: "kod do gothic 3 ZB" albo "kod na doświadczenie".. a wyszukiwarkami pluje ze cos tam cos tam i nie szuka

Pewnie przez "do" albo "na" nie wyszukuje. Ale wystarczyło przejrzeć jeden z przyklejonych tematów i już miałbyś jakieś wskazówki.
http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=20918

Renegade 03-09-10 23:05

Mam aktywną konsolę bo tak jak mówię inne kody przyjmują sie np give all, ale po wpisaniu teach LP nie robi się nic - nawet komunikat nie pojawia się dlatego moze jest inny kod na PN albo na punkty doświadczenia..


tomnaw reinstalke to ja miałem bo myslalem ze nie dorwe sejva i grałem od nowa... ale masa drogi przedemna.. a ja chciałem działać dalej ;) mam jeszcze w koncu mase gier do przejscia a i tak nad tą grą za dużo siedze bo jest toporna :wacko:


co do ponownej poprawy sejva.. chciałem dzis w nocy pograc hehe stad szukałem kodów bo ponowny sejv moze będzie ale napewno nie dzis :P


dobra już wiem czemu nie działał ten kod.. zrobiłem mega wtope.. załapałem po chwili - wpisałem teach LP i z 4PN zrobiło mi 0.... myslałem ze kod daje iles tam PN a to trzeba wpisac "teach LP i ilosc PN jakie chcemy" hehehe i teraz poszło mam 10 pkt :D

zostaje z ciekawosci pytanie o kod na doświadczenie jak ktoś zna ;)


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:46.

Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.