![]() |
|
Save do Gothic III i G3: Zmierzch Bogów
W tym temacie można zamieszczać:
|
Przydał by mi się Save do G3: Zmierzch Bogów . Mniej więcej po skończeniu rozrywki w Silden . Tzn. przed wyruszeniem do Trelis i czarnego maga, ale po odprowadzeniu karawany z Geldern do Silden , listami polecającymi i zadaniu ze zbiorem podatków . Poziom dowolny . Najlepiej żeby był to wojownik
|
potrzebuje dowolny save do gothic 3 :D
|
Witam mam ogramną prośbę, ponieważ w czasie zapisywania gry padł mi komp... a gdy już uruchomiłem go ponownie juz mi save nie działał. Pisze z prośba o save. Byłem dopiero w Vengard po oswobodzeniu Gothy. Poziom postaci nie jest ważny tylko chciałbym żeby był po stronie buntowników, i miał zrobione większość questów. Jeżeli ktoś ma podobnego sava to byłbym ogromnie wdzieczny.
Pozdrawiam |
To ja po proszę save'a gdy spotykamy się pierwszy raz z Diego :P
|
Ten temat jest chyba strorzony dla picu... Myślalem żę tu mi pomogą ale po tym co widze np w ostatnim poscie to raczej niczego się nie mogę spodziewać...
|
Mam gorącą prośbę:
zainstalowałem patcha 1.07 (zainstalowałem na patcha 1.06), no i savy nie działają za bardzo. Po wczytaniu jestem "goły" w Silden, wszystkich umiejętności mam po 100, ogólnie dupa. Z tego co czytałem, niektórym działają savy z wersji 1.06 na 1.07. czy mógłby ktoś wczytać ten save, i nadpisać jeszcze raz ? (koniecznie na wersji 1.07) Byłbym wdzięczny http://rapidshare.com/files/20529834...nGods.rar.html |
Witam , dodaje mój Save.
Staty : Poziom : 43 Reputacja : 80% reputacji u orków Siła : 408 ZW:137 PW:102 EŻ= 330 Pancerz orka , Halabarda , Kusza bojowa. Dużo kasy i dużo wartych rzeczy. Postać jest po zabiciu Króla i zniszczeniu Vengardu.Teraz znajduje się w Faring , po odebraniu nagrody od Kana w postaci Pancerza Orka. Rapishare : http://rapidshare.com/files/20752603..._Save.rar.html UWAGA ! Save działa tylko na wersji 1.6 Community Patch !!! |
A ja proszę o save 100% do G3 ZB wersja patcha 1.0.89
|
Ma może ktoś save po misjach w Cape Dun.Postać najlepiej jakby była w kierunku łucznika lub maga.Gothic 3 najnowszy patch
|
Jeden jest zapisany w Reddock a drugi w Monterze. Nie wiem czy na tym pierwszym są wykonane wszystkie questy na wybrzeżu, ale jeśli dobrze pamiętam to tak. Buntownik-wojownik. Dwuręczniak i kusza. AB i AAI.
http://www.sendspace.com/file/k8gp1s |
Mag - buntownik
18 lvl (albo 17, nie pamietam dokładnie) 208 mana, 95 prastara wiedza. Znane czary : Kula Ognia, Błyskawica, Żądza Krwi, Terror, Telekineza Wyzwolone Cape Dun. Ponad 75 rep w Monterze. Więcej statów nie pamiętam. >>KLIK<< PS: Patch 1.6 (full) i patch 1.12 |
Miałeś włączone dodatkowe opcje bo u mnie nie działa ten save, AB i AI jestem po formacie a dotarłem do Cape Dun mam gorącą prośbę o działającego seva z tymi opcjami,z góry dziękuję.
|
Save do Gothic III
Witam,mam taką prośbę a mianowicie jest mi potrzebny save w którym jest oswobodzona montera ponieważ mam problem z najemnikami,wszędzie jest ich pełno, atakują mnie w lesie,przy misjach itp...np..Conner i Vak chcieli mnie zabić w lesie koło Montery.:blink:Podejrzewam że to przez niewykonanie danego questa w wyzaczonym terminie...
Jakby ktoś miał Sejva to proszę aby mi go wysłał na przez gg 8252773 Ps.przy jednym z ciał znalazłem teleport do Faring:blink: |
Save do Gothic III
Witam,mam taką prośbę a mianowicie jest mi potrzebny save w którym jest oswobodzona montera ponieważ mam problem z najemnikami,wszędzie jest ich pełno, atakują mnie w lesie,przy misjach itp...np..Conner i Vak chcieli mnie zabić w lesie koło Montery.:blink:Podejrzewam że to przez niewykonanie danego questa w wyzaczonym terminie...
Jakby ktoś miał Sejva to proszę aby mi napisał na gg 8252773 lub wysłał na email lexsus6663@wp.pl . Byłbym bardzo wdzięczny gdyby postać miała range buntownika z góry wielkie THX Ps.przy jednym z ciał znalazłem teleport do Faring:blink: |
Nie ma ktoś może sava zaraz po wykonaniu misji " idź do Inoga zaprowadź go do Anoga?"
|
...
Ja potrzebuje buntownika wojownik bron jednoreczne i tarcza.Okolice montery.Level obojętny.:lol:
|
Jest odpowiedni temat do tego, link:
http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=21612 Następnym razem wystarczy poszkuać :) Zły dział tak na dodatek. Zamykam. |
Ma może ktoś maga w myrthanie.Obojętnie w jakim mieście i po czyjej stronie.Najnowszy patch
|
Pilnie potrzebuje save po odbiciu Faring ( po rozmowie z królem ) lub trochę dalej. psuwalski@gmail.com
Z góry dziękuję |
siema mam prosbe poszukuje save'a do g3 , najlepiej jakby byl to moment jak jestem u Xardasa z berłem varantu i kosturem wiecznego wędrowca (zabity rhobar i zuben i zniszczone artefakty) bardzo prosze jezeli ktos moze , moje gg 826217; thompson82@wp.pl
|
To może od razu poproś o nagranie z filmiku końcowego;]
Ps: Sorry za Offtopick ale nie mogłem się powstrzymać |
sory ale nie wiem czy to juz koniec gry czy nie dlatego chcialem prosic o save'a , a jak masz to moze dasz/?
|
Cytat:
|
Sarnek-jak już tam doszedles i ci sie skasowal save to nie mecz sie z szukaniem i po prostu zobacz na youtube filnik koncowy z drogi adanosa.Bo od zakonczenia gry dzieli cie tylko 5-10 min. w ktorym nic praktycznie sie nie zdazy(pojdziesz z Xardasem do teleportu i bedziesz musial po drodze wybic tylko troche orkow asasynow potworow i paladynow).B)
|
Mam wersję G3: ZB 1.0.89 pl i gram już około tygodnia mam level 39 i jestem daleko w fabule. Nie restartowałem komputera, a gdy chce wczytać swojego sava to za każdym razem pojawia się raport o błędach. Jeżeli nie da się tego odzyskać to proszę was o jakiegoś save'a do tej gry. Jak nie to po prostu nienawidzę tej gry.
Konkretnie jestem po rozmowie z Marcem. Jak ktoś chce to mogę dać parę savów z G3 w różnych miejscach. (nawet na 74poziomie) NIEEEEEEEEEEEEEEEenawidze NIENAWIDZE NIENAWIDZE ZMIERZCHU BOGOF POPROSU NBIE GRA TYLKO ZAKALA GIER JA SIE MENCZE I GRAM TYDZIEN TO TO MI KURRA BLEDY POKAZUJE SAWA MI NIE CHCE WCZYTAC TYDZIEN ZMARNOWANY OSIEM DYCH ZMARNOWANE NIENAWIDZE TOEGO NIE NAWIDZE!!!!!!!!!!!!!!111 ODRAZU TO USUWAM NIE BENDZI MI DYSKU BRUDZILO |
Save
Witajcie trudna sprawa jak u innych gralem na ver. 1.72(1.71) i wczoraj (23.05) podchodze do kompa i windows mi padl (taki szajs microsoftu) probowalem jakos save'y odratowac przez tryb awaryjny ale sie tez nie chcial wlaczyc zrobil sie format i lipa straszna a to cechy charakterystyczne save'a którego bym potrzebował jeżeli ktoś z własnej uprzejmości go przesłał lub coś podobnego jak co torn90@wp.pl lub gg 8934932 :
- poziom przynajmniej 38 - ścieżka buntowników - rozwiniecie na maga fajnie by bylo jezeli by ktos mial z większa iloscia pkt do rozdania mialem (nauczone takie rzeczy jak mag ognia lekkie szaty kostur magiczny prastara wiedza na 210 ale to oczywiscie nie jest wymagane ) - przydatne by było dużo roślinek bynajmniej ja zbierałem ;p i głównie miasta myrtany oswobodzone ale bylem tez w varancie już np. w mora sul po koronę ;p oczywiście nie jest to bardzo ważne po prostu jak większość nie chce zaczynać od nowa bo już więcej nie zacznę z góry bardzo dziękuje jeżeli ktoś przysłałby takiego save |
Ludzie ogarnijcie się -.- . Wrzucajcie swoje savy , a nie ciągle jakieś chcecie.
|
bym dodał gdybym je miał ale nie mam a wcześniej nie wiedziałem ze na forum sa posty o save'y
|
Yo! ;)
Pilnie potrzebuje save w Faring! ;) Jestem na ścieżce buntowników . Postać może być na ok .20 lvl Coś mi się zrypało w kompie i nagle save się usuneły.. Proszę o pomoc Mój email - marcelek29@gmail.com Pzdr! ;) |
1 Załącznik(ów)
Macie save'a prawie 100% do ZB (bez kilku zadań) http://forum.gothic.phx.pl/attachmen...0&d=1245579406. Patch 1.089. Ostatni zapis w Faring podczas questa z żoną Hubertusa. Wątek główny 100%.
Na wszelki wypadek: 1. Rozpakuj. 2. Zawartość folderu Gothic3ForsakenGods podmień za zawartość takiego samego foleru w Moich Dokumentach. |
Poszukuje save'a odrazu po wejściu w tereny nordmaru.
Lvl postaci mnie nie interesuje, sam lubie o to zadbać. Zależy mi jednak aby postać była po stronie buntowników. Formaa robiłem i wszystko straciłem przez przypadek. Z góry thnx. <_< |
Teraz jestem w nordmaże gdzieś na początku jak ktoś chce to niech da e-mail i mi napisze wiadomość prywatną bo mi się nie chce tutaj zaglądać
|
Witam. Nie znalazłem podobnego tematu dla G1 więc piszę tu. Potrzebuję save w (chyba) 3 rozdziale, gdzie trzeba szukać kamieni ogniskujących. Miałem bug i byłem zmuszony zaprzestać gry ;/ mail: wosiej321@gmail.com albo wrzucić na http://odsiebie.com/
|
Byłby ktoś tak miły i wrzucił save do Gothica 3 z patchem 1.71 tuż po albo tuż przed rewolucją w Monterze? :)
|
Dzisiaj zaczynam grac na nowym kompie to do jutra maks pojójtrze wstawie savey do maks 30 lvl buntownik i go okolo 15-20 lvl nie bedzie rozdanych statow :) pzdr maniaki
|
Witam szukam save do gothic 3 bo podczas zapisu siadl mi zasilacz komp padl i sevu nie chce wczytac a dopiero co gadalem z xardasem mile widzane by bylo gdyby wszystkie zadania w normadzie byly by zaliczone bo mi zostalo tylko to z grobowcami a to moj e-mail sobieadam@tlen.pl z gory dziekuje
|
Proszę o wstawienie save`a do Gothica III (ver. 1.7.1). Zrobiłem wszystkie zadania w Ardei, Reddock, Cape Dun i mam 75% w Monterze. Utraciłem zapis gry z powodu formata ;/ Z góry dzięki.
|
Moglby ktos wrzucic save'a w mora sul (na pustyni) bo gralem juz dobre kilkanascie godzin i cos sie stao:) i wszystkie zapisy mi usunelo... Najlepiej wojownik-buntownik 2 miecze:)
|
witam. mógłby ktoś mi wysłać save do g3? buntownik. musi miec zbroje paladyna, najlepiej min. 40 lvl, dobre wyposażenie, przynajmniej połowa miast wyzwolonych...pozdrawiam... e-mail: titi12@op.pl , napisac tu do mnie jak ktoś wyśle..
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |
|