Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4

Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 (http://forum.gothic.phx.pl/index.php)
-   Pomoc techniczna (http://forum.gothic.phx.pl/forumdisplay.php?f=142)
-   -   ArcaniA-Upadek Setarrif się nie włącza (http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=38758)

MrMushroom 03-02-13 19:41

ArcaniA-Upadek Setarrif się nie włącza
 
Witam. Mam problem. Po instalacji gry jak chcę ją uruchomić to nic się nie dzieje. Żadnego errora, nic. Proszę o pomoc ponieważ chciałbym sobie pograć.

Rabittous 03-02-13 20:28

A skad masz gre?

Cesc93 03-02-13 22:17

Jak napisał kolega wyżej, źródło gry to po pierwsze. Po drugie przydałaby się specyfikacja twojego komputera, bo tak to trudno cokolwiek ci poradzić.

MrMushroom 04-02-13 14:16

Odpowiedź
 
Gre kupiłem w empiku. Mój komp: Procek- Intel Pentium 4 D 2x3.0, RAM-3 GB, Grafika- GF GT 8600. To chyba wszystko co istotne. Proszę o pomoc.

Cesc93 04-02-13 18:32

Cytat:

Napisał MrMushroom (Post 810552)
To chyba wszystko co istotne.

Otóż nie, brakuje chyba najistotniejszej informacji. Windows. ;)

MrMushroom 04-02-13 19:08

Windows
 
Windows 7 Professional

Cesc93 04-02-13 19:11

Próby uruchomienia jako administrator coś dają?

MrMushroom 04-02-13 19:25

Jako Admin
 
Nie, nic nie dają ;( Tylko chwile myśli i nic...

Cesc93 06-02-13 14:27

Dziś też zainstalowałem sobie dodatek i miałem podobny problem co ty. Zmobilizowałem się i poszukałem, trochę w necie, a oto co znalazłem - http://www.cdprojekt.pl/support/arti...omunikat_bledu

Mi pomogło ;)

Sycho91 27-02-13 15:49

To może odświeżę temat :)
Dziś po wielu podejściach,próbach ukończyłem Arcanie G4 więc czas przyszedł na ten ''nieszczęsny'' dodatek oczywiście posiadam oryginalną kolekcję gier Gothic jak przystało na fana ^^ I tu własnie problem po instalacji Upadku Setarrif gra się nie włącza jak koledze u góry. Savy usunąłem arcania g4 też więc nie wiem o co chodzi ^^ Posiadam Viste 32 bit 3 servive pack a sprzęt spełnia wymagania gry.Kolega wyżej podał link z instrukcją w sumie tego nie próbowałem i pytanie czy mam ten folder wkleić do moich dokumentów czy te osobne pliki i to mi pomoże ? :blink:

Sycho91 27-02-13 17:49

Potwierdzam działa ten sposób ! Dla każdego szukającego te pliki z linki od Cesc93 wystarczy wkleić do "Dokumenty" tam gdzie z reguły zapisują się savy z różnych gier

zeddicus94 06-03-14 08:27

Odświeżam, link nie działa, mam ten sam problem, prosze o pomoc


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:56.

Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.