Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4

Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 (http://forum.gothic.phx.pl/index.php)
-   Pomoc (http://forum.gothic.phx.pl/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Gothic 2 NK tnie mi się na dobrym kompie (http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=33711)

Darond 18-12-10 13:09

Gothic 2 NK tnie mi się na dobrym kompie
 
Tak mam taki problem którego normalnie bym nie poruszał ale wydało mi się to dziwnę że Gothic 2 NK tnie mi się na sprzęcie
Procesor: Intel Core 2 Duo E7200 2.52 GHz
Pamięć: 2 GB RAM z Kingstona
Karta Graficzna: ATI Radeon HD 5770 1 GB
Pomóżcie bo chce sobie pograć i to raczej od gry nie jest bo już zainstalowałem swoją i od kumpla jeszcze i to samo

AVALON 19-12-10 11:49

U mnie byl inny problem z NK - podczas kolejnego przechodzenia do Gorniczej Doliny lub Krainy Budowniczych gra sie wylaczala. Problemem byl zapis z bledem. Musialem poszukac takiego sejwa, w ktorym nie bylo bledu. Ale gra chodzila raczej plynnie nawet na Toshibie MB 200:huh:

Atrion 19-12-10 12:07

Pozmieniaj w pliku gothic.ini wartości 'cache'. Dodaj jedno zero czy pomnóż razy 2 lub 3. Żeby gra mogła użyć więcej pamięci. Może pomoże.

Darond 20-12-10 15:10

Nie pomogło
 
No pozmieniałem te wartości i nie pomogło ale to nie od pamięci raczej bo jak miałem starą kartę graficzną nVidia GeForce 8800 GT to działało wszystko dobrze to raczej od karty graficznej pogrzebałem w renderowaniu 3d ale też nie pomogło :/


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52.

Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.