![]() |
Poprzez błąd gry utraciłem swojego save. Odbiłem i zrobiłem wszystkie zadania w Ardee, Cape Dun, Gothe, Montere, Vengrad, Okara, oraz Reddock. Nie wiem dokładnie które levele i ile doświadczenia. Obojętnie jaki server. Można wysyłać tutaj, na gadu 12607307 lub na meila mateusz.makowski@o2.pl. Z góry dziękuje :)
PS. droga buntownika, z nastawieniem na wojownika |
Witam. Byłbym bardzo wdzięczny za zrobienie save-a tuż przed przybyciem do Montery (przed pierwszą rozmową z Marikiem). Postać po stronie buntowników. Wykonałem wszystkie questy po drodze do Montery (Poza oddaniem miecza wenzelowi i odnalezieniem skrzynek z oliwą dla gościa którego napadli)
Więcej szczegółów:
e-mail: pan_adolf@tlen.pl Z góry wielkie dzięki za pomoc. PS. Nie wiem czy to ma znaczenie ale do gothica mam wgranego Community patch. To jest chyba wersja 1.6 (ale nie jestem pewny) |
Witam.
Potrzebuje savea do G3 ZB juz przy koncu - ide do miltena i mam buga - nie chce ze mna rozmawiac, wiec go nie zaprowadze do oscha... :/ gram na ost patchu, ale to nie ma znaczenia, dostane save`a to zainstaluje na nowo gre z odpowiednim patchem by ja ukończyc. Chętnie bym pomógł z tymi saveyami innym, ale jak widzicie mam zabugowane, działające tylko na ostatnim patchu 2.1 (specjalnie dla tego patcha szedlem od nowa gre...) DO gothica 3 moge wrzucic savey jak ktos chce wszystkie jakie mam - gra ukonczona wojownikiem |
Potrzebuje savea G3 ZB mam bóga a byłem w momęcie gdy trzeba było doprowadzić paladynów z vęgardu do gothy i od tego momętu gra padła był bym brdzo wdzięczny za ten jeden lub całe savey
numer gg 4178393 e-mail slawek123@onet.eu |
Przyjmę save do Gothica III ver. 1.74, ale:
Bezi z buntownikami, lvl 20-30 (może być więcej/mniej, mnie to lotto), skille typowo bojowe, nie chcę maga, łucznika, ma to być "knajt" z prawdziwego zdarzenia, mile widziane w ekwipunku Rubinowe Ostrze :] Co do fabuły: Wyzwolone: Cape Dun, Gotha, Montera, Ardea - reszta nietknięta prosiłbym |
Potrzebuję zapisu, którego wcześniej szukał użytkownik Grigori666:
Cytat:
Kontakt na PW lub mail: vovo22(małpa)tlen.pl |
Cytat:
|
Witam mam prośbę o save do Gothic 3 patch najlepiej 1.74/1.73, najlepiej zeby byl po stronie buntownikow mial jakies dobre eq i troszkę kaski, wyzwolone miasta to najlepiej Cape Dun, Ardea, Montera, Reddock i Gotha(jednak nie musi byc). Najlepiej jakby to byl wojownik. Prosze wyslac save na PW, GG-317328, e-mail- twenty515@o2.pl
Z Gory Dziekuje!!! |
kurde gdzie ten saves wpakowac?
ja mam taki problem gdze ten saves wstawic?<_<
|
Cytat:
|
??
Witam. Jeżeli ma ktoś save'a tuż po podbiciu Montery, a co z tego wynika - droga buntowników, to proszę o zamieszczenie. Z góry dzięki ;P
|
save
Prosze o save'a między Cape Dun a Monterą.
Buntownik, najlepiej wojownik ale moze byc rowniez mag. GG - 7348601, email - rafciobest1@o2.pl Patch 1.74 |
Oto mój save na którym gram od tygodnia. (alternatywny balans ON, łatwy poziom trudności, patch 1.74)
Łucznik/Wojownik (walka 2 ostrzami) Łuk na razie słaby, bojowy Własnoręcznie wykute El Bestrado Poziom coś koło 50 Dużo zadań wykonanych Buntownik I najważniejsze: PONAD 300 TYSIĘCY ZŁOTA! (w większości ze sprzedawania broni orków i trofeów myśliwskich.) Link: http://www.speedyshare.com/files/247...ld_01_0087.zip Nie znam się na plikach gothica więc nie wiem czy podałem dobre .. To te dwa pliki w których jest numer tego zapisu z folderu w dokumentach. W zamian prosiłbym jakiegoś maga, lvl obojętny tylko żeby była wykonana większość zadań :| Bo nie chce mi się robić tego 2 raz po nic... |
Przedstawiam wam mojego sejva z gry, patch 1.74 AB włączone, poziom trudności - łatwy. Gram wojem, przeszedłem już myrtanę i teraz wybrałem się na pustynie. Mam 45 lvl, eq dosyć dobre. Jest kilka misji niedokończonych (z 10 jak dobrze pamiętam).
http://rapidshare.com/files/426749688/save.zip (nie wiedziałem czy dałem dobry bo mam kilka sejwów, więc pisać gdyby nie ten : P) W zamian chciałbym sejva też po przejściu myrtany, najlepiej maga. Obojętne po której jest stronie, ważne żeby był dobrze rozwinięty. To tyle, bardzo proszę o tego sejva, gdyż nie chce mi się od nowa przechodzić wszystkiego. Edit. Chciałbym jeszcze dodać że postać ma już w eq katanę! A takie katany są chyba tylko 2 w całej grze. |
Ja posiadam save do gothic 3 patch 1.73
Level: 23 Siła:105 Zręczność:104 Mana:100 Umiejętności:Szybka Nauka Punkty Nauki do wykorzystania:245 Wyzwolone:Ardea I ogólnie pochodziłem po krainie wybijałem potworki np zdobyłem dużo roślin z okolic Geldern w ruinach przy smoku praktycznie wszystko co żyło prócz cieniostorów golemów trolli i innych silniejszych roślinki też zebrane są wszędzie prócz przy wodospadach i do tego 3 zebrane szczawie królewskie po ich zrespawnowaniu. |
Oto mój save do Gothic 3 pod patcha 1.74.14 Poziom: 22 Doświadczenie: 133450 Punkty Nauki: 135 Siła: 175 Zdolności Łowieckie: 106 Zdolności Kowalskie: 11 Zdolności Złodziejskie: 24 Na koncie jest 78 tysięcy złota Reputacja w miastach: Cape Dun: 100 - wyzwolone Montera: 100 - wyzwolone Reddock: 90 Faring: 76 Reputacja u ludzi i orków: u Buntowników: 27 u Asasynów: 1 Postać prowadzona jest w kierunku wojownika-łucznika. Jest po stronie buntowników. Tutaj linki: savcpdat: http://www.megaupload.com/?d=WMW3YTHZ savcp: http://www.megaupload.com/?d=0Z2014U2 |
Ja prosił bym o save po misji z karawaną do gothic 3 ZB na patchu 2.1 mam z nią problem bo ten gość na H nie idzie a handlarze tak
lvl mnie nie interesuje kasa też skille obojętne |
nie działa mi save killera ;/, mam arternatywny balas ON, poziom łatwy, i gdy go wczytuje wyskakuje błąd "where is the guru" :mellow:
|
Witam, potrzebuje save do G3 do patcha 1,74, najlepiej jakby to było Wojownik-Buntownicy,miasta w których wykonane mogły by być questy Ardea,Reddock,Cap Dan,Montera,Okara,Gotha,Silden, żadne miasto nie wyzwalane(mam Questa Packa4)
|
Pisze już drugi raz , poprzedni save nie chodził, wiec tak proszę o save do Gothic 3 wersja 1,07(może poprzedni save miał inną wersję, nie wiem).
Wojownik - Buntownik lvl nie ważny ważne jest to aby akcja była w okolicach Montery albo przed albo po rewolucji może być trochę później ale nie wcześniej. Proszę o kontakt na e-mail (kamildyduch@op.pl) albo GG ( 165414 ) Lub proszę pisać jak mogę zrobić aby tamte save chodziły. |
Cytat:
|
JA byłbym BARDZO uszczęśliwiony,gdyby ktoś mi dał save do Gothic III:Zmierzch Bogów.Moje wymagania:
Siła:Więcej niż 200 Złoto:Więcej niż 15.000 Punkty Życia:150 lub Więcej Moment gry:Wtedy,gdy musimy zabić Bestię Z góry dziękuję |
Dobrze,już nie płaczcie.Zamieszczam pod spodem mojego Save.Opiszę go.
-Inog jest już z Anogiem -Porobiłem zadania od Thorusa -Aktualnie jestem w Gotha,zbieram reputację -Zabiłem Obleśnych Ludzi pod Przylądkiem Dun -Chyba mam trochę dużo złota :D http://chomikuj.pl/wojtelucha |
Ok, pobrałem łatkę wszystko chodzi elegancko dzięki za pomoc wszystkim ^_^
|
Save po Lee...
Ma ktoś może save'a po tym jak trzeba porozmawiać z Lee??? Lub Save Asasyna? pls
gg: 685689 Email:miniolek12@wp.pl/miniolek12@gmail.com |
Myrtana
Cześć wszystkim... prosiłbym jeżeli ktoś ma save na poziomie odbicia myrtany... albo wyboru podbijania miast czy niszczenia buntowników... taki jak rok temu wstawił Hagen17... 45- 50 lvl typowy wojownik-buntownik... najlepiej z dobrą bronią 1h i tarczą ale wojownikiem z dwoma ostrzami nie pogardzę xD o i jakby było dużo pkt. nauki do rozdania....
P.S Otóż zachciało mi się grać, a mój stary save nie działa,tak samo jak Hagena17, popularny błąd What the Gurru.... xD sprawdzałem już wersje 1.74, 1.73 i resztę oprócz 1.72... ale to chyba nic nie da :P wcześniej wszystko na max działało... bez lagów... nawet na zawalonym do połowy dysku.... |
Save do Gothic v. 1.6
Ostatnio komp mi padł i save nie chce sie wlaczyc, wiec prosiłbym najlepiej o taki save:
wojownik-buntownik Poziom ok.40 wszystkie miasta myrtany wyzwolone (nie bylem escze ani w nordmarze ani w varancie) Jakis dobry pancerz, bron i kusza Inny save rowniez moze byc I save MUSI BYĆ DO GOTHICA lll WERSJI 1.6!!! |
Najlepiej zacznij grać od nowa bo skoro wyzwoliłeś już Myrthane to w Varancie orkowie będą ciebie chcieli zabić.
|
Save dla początkującego z kilkoma bajerami zrobienie tego zajęło ponad 6h ale ile razy musiałem wczytać grę :P
Poziom Trudności - Łatwy poziom 5+ Wyuczone szybka nauka Zapas golda 30k+ Posiadane 2 miecze samuela ( Najlepsza bron 1h w grze ) nie używane ciężko je tak zdobyć ale jest to możliwe 50+ pkt nauki do rozdania Prastara wiedza na poziomie 150+ kupowanie tabliczek u kupców itp pól varantu zwiedzone, arena w geldern itp Mimo 2 krotnego pobicie ogłuszenia samuela w geldern dalej na 100% nas będą lubić amnezja robi swoje Statystki podstawowe no 103 siła bo arenkę w geldern musiałem zrobić Ogółem mamy czysty start gry ( Gorn doprowadził nas do Reddock ) nie licząc kilku questow które musiałem wykonać aby pewne osoby chciały zemną handlować :) http://www.sendspace.pl/file/8f43bd0610b31f53bb87612 Wymagane aby save działał Gothic 3 CP 1.74 + QP4 UP2 z CM 2.2Pl Gdzie Qp4 UP2 z CM 2.2 Pl ma być zainstalowane z wyłączeniem redukcji PD, Wyglad GUI oraz kompasu z QP i z CM wtedy save będzie działał oczywiście AB i Alternatywne SI ON Zero kodów czysty Save |
Tizgar! Grane jest bez kodów i czy jak zainstaluję Patch 1.74 to będzie śmigać, bo zaczynam grać ;) i chce się dowiedzieć?
A i poziom jest mniej więcej jaki ;p, bo 5+ to nie wyjaśnia, ale ok? Pozdrawiam |
Tizgar ! Wykonałeś kawał dobrej roboty... już mi wszystko działa i zaczynam grać, polecam te save!
|
Pewnie nie działało z powodu braku zainstalowanego QP4 U2 z CM 2.2 bez tego save ruszy ale z błędami
|
Tizgar, a nie masz jakiś dalszych save'ów? Jak tak to proszę Cię daj link najlepiej na speedyshare.
|
Witam.
Ok, teraz dane do save'u, jaki mi się zepsuł : Patch : 1.6, gra jest orginalna z gazety 'Play'. Lvl : 27/28 Siła : +200 Reszta 100+ Strona : Głównie najemnicy. Miejsce w którym skończyłem : Montera, zrobiłem prawie wszystkie zadania. Zostało mi 'Zaufanie ludzi' dla Marika, Paczki z bronią dla orka w środku twierdzy i jakieś dwie, ta z krowami dla buntowników. Dodam, iż podbiłem już Gothę, zdobyłem wiele zwoji i pieniędzy podczas podboju. Zrobiona misja z łopatą w świątyni, znaleziony gość w niej. Zabite gobliny, znalezione prawie wszystkie skrzynie w okolicach Montery Ekwipunek : Zbroja najemnika za 5.000 złota, Miecz Paladyna (nie pamiętam nazwy, miecz zgubił gostek z Cape Dun, mamy mu go oddać w jakiejś misji), najsłabsza kusza, wiele zwoji z czarami, ok. 20 mikstur. Tarcza Czaski, a teraz najważniejsze, ok. 60.000 złota. Jeszcze ok. 17 paczek z bronią. Z góry dziękuję za znalezienie save podobnego do mojego, będę bardzo wdzięczny. Najbardziej zależy mi na samej Monterze, Gothę mogę podbić sam, tak jak i sam mogę znaleźć łopatę dla typa z farmy. |
Pusty Save
Witam, potrzebuję pustego save'a na G3 z Community Patchem 1.74
Z jakiegoś powodu mogę wczytywac, ale nie mogę dac nowej gry, gdyż jeśli kliknę na Nowa Gra to zupełnie nic się nie dzieje. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc i zrobic w minutkę takiego save'a, to proszę o kontakt na gg 2719556 lub na maila zdunkov @ gmail.com |
Unknown date, oraz save w faring
Gothic Zmierzch Bogów
Witam Was, ostatnio przerwał u mnie prąd i komp się wyłączył i gdy chce wczytać sava to jest zamiast nazwy "unknown date" i nie mogę włączyć. Z tego tytułu Prosiłbym Cię o dodanie zapisu z momentu: Faring, zbieranie kluczy do skrzyni z jakimiś koścmi, albo tuż przed, albo tuz po ważne aby to zadanie było niedaleko Proszę, obojetnie jaki lvl, tylko zeby nikt nie był wrogo nastawiony, Pozdrawiam i z góry dziękuję |
Bardzo proszę o save'a do G3 Zmierzch Bogów Edycja Rozszerzona. Proszę o zapis zaraz po rozpoczęciu nowej gry. Kontakt - wight1990@o2.pl
|
Prosiłbym o jakiegoś save-a ze zrobioną Monterą/Okarą - maga.
|
Prosiłbym o byle jakiego sejfa który byłby gdzieś w Reddock. Miałby on być do Gothic 3 patch 1.74 i QP4 wraz z CM. Bardzo proszę o szybką reakcję ^_^
|
Witam, kiedy ostatnio gralem w Gothica (patch 1.74) zrobiłem wszystko w Myrtanie, skierowałem sie do Nordmaru, tam tez zrobiłem wszystko ale przerwałem grę bo w Varancie na mój widok atakował mnie każdy ork i nie moglem grac dalej :/ Potrzebuje save po zrobieniu wszystkiego w myrtanie, jakiś specjalnych wymagań nie mam co do postaci, byle była w miarę dobrze rozwinięta ;) resztę sam już sobie nadrobię byle była myrtana ogarnięta :)
ps oraz niech nie bedzie wyzwolona :) sam się rozprawie z orkami :) server http://www.filesonic.pl/ lub http://www.fileserve.com/ Pozdrawiam :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:50. |