Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4

Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 (http://forum.gothic.phx.pl/index.php)
-   Pomoc techniczna (http://forum.gothic.phx.pl/forumdisplay.php?f=142)
-   -   ArcaniA problemy problemy i jeszcze raz problemy! (http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=39250)

LPHusarz 29-03-13 16:08

ArcaniA problemy problemy i jeszcze raz problemy!
 
Witam, mam problem z naszą ukochaną grą zwaną GOTHIC!

G1 Nie uruchamiał się, popaczałem na yt pogrzebałem i jakoś tam działał tylko, że bezi chodził po powietrzu (tekstury się nie ładowały na kompie z nasa WHAT THE FUCK?!) Potem go odinstalowałem (mea culpa), a gdy miałem ochotę ponownie se zagrać to drugi raz już nie szło uruchomić :)

G2 Jeszcze ciekawsza historia NIE URUCHAMIA SIĘ W OGÓLE robię wszystko co mi każą w poradnikach instaluję 100.000 programów modów pluginów patchów i nic nie pomaga, nie uruchomi się i tyle

G2 NK To samo co w czystej 2

G3 O dziwo działa, a jak pobrałem patch'a to nawet mi się nie wyłączał w trakcie gry!

G4:ArcaniA Najśmieszniejsza zabawa.
Dostałem tą kolekcjonerską gierkę i od razu śmigłę instalation na moim Win7.
DZIAŁA! Tylko jak pada deszcz to nic prócz białego screena i cieni postaci nie widać. Dobra kit... grę przeszedłem odinstalowałem (mea culpa me culpa me maxima culpa) i zacząłem bawić się nową zabawką LoL'em.
Oczywiście lol się znudził więc postanowiłem zainstalować sobie wszystkie gothic'ki (oczywiście prócz 3 nie wyszło z żadnym :))

I teraz takie What The Fuck jakim cudem? Najpierw G4 działał a po 8 miesiącach wyskakuje:
Oj sorka ale Arcania postanowiła przestać działać
Naduś ten pierwszy guziczek by zamknąć lub naduś ten drugi by zamknąć

[Program ArcaniA przestał działać:
Wyszukaj rozwiązanie w trybie online i zamknij
Zamknij Program.]

To była wersja DEMO?
Nie wiem czy jest sens pisać parametry kompa bo ja nie chcę by mi działał dobrze. Ja chcę by mi DZIAŁAŁ.

Zresztą jak już mówiłem mam kompa z nasa więc wątpię by to mój mały zawinił :)

HELP ME PLS!

Master of Gorzała 29-03-13 16:50

http://stare.cdp.pl/support/article/...stal_dz ialac

Stawiam na C++

LPHusarz 31-03-13 23:28

Taaa widziałem w innym temacie jak ten link podsyłałeś, zrobiłem w nim wszystko i... i napisałem ten temat :)

@ref

Widzę, że bardzo kwapicie się do pomocy :)
To może dam wam inną zagadkę (z G2)
Włączam nie widać menu głównego tylko cienie postaci i wszystko w jednym kolorze.
Pobieram fixa mającego to naprawić i wyświetla się Access Volation error (coś takiego) JEB !


Tera pytanie. Jak to naprawić? :D

EDIT//
Zaznaczyłem uruchom w 256 kolorach
I się włączyło :D Jedyny problem, że znów bezi biega po nicości a góry mi migają (jak wszystko inne :D)


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50.

Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.