Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4

Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 (http://forum.gothic.phx.pl/index.php)
-   Pomoc techniczna (http://forum.gothic.phx.pl/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Stare Save'y (http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=6465)

Lord_Sławomir 12-06-05 21:39

Mam pytanie :

Mam nagrane 3 save'y ( łowca smoków, 38 lvl ) . Gram sobie na nich czasem... czy jeśli rozpoczął bym ,,nową grę" (chce se pograć magiem nie tracąć tamtych save'ów), to stare save by sie wykasowalo ?

MaRay 12-06-05 21:47

Cytat:

Originally posted by Lord_Sławomir@12-06-2005, 18:39
Mam pytanie :

Mam nagrane 3 save'y ( łowca smoków, 38 lvl ) . Gram sobie na nich czasem... czy jeśli rozpoczął bym ,,nową grę" (chce se pograć magiem nie tracąć tamtych save'ów), to stare save by sie wykasowalo ?
195944

Przeciez masz dużo slotów do zapisywania gier. Jesli te trzy masz zapelnione to zaczynasz nowa gre ale save'ujesz na innych slotach i to wszystko ;)


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48.

Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.