Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4

Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 (http://forum.gothic.phx.pl/index.php)
-   Dyskusja (http://forum.gothic.phx.pl/forumdisplay.php?f=120)
-   -   problem z gothic 3 (http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=40830)

ShelleriniLowca 27-03-14 13:11

problem z gothic 3
 
Witam! Mam problem z gothic 3 po zainstalowaniu , po obejrzanym wprowadzeniu wywala mnie do menu glownego.Podczas instalacji wyskakuje kilka razy ze nie mozna zainstalowac pliku wiec biore ignoruj i gothic nie dziala . Prosze o pomoc.

pliki ktore nie chcca sie zainstalowac Speech_polish , projects_complied , complied image , data_compiled Mesh , complied_psychic . g3 credits , g3end game . . Z gory dziękuje:blink:

Simon_Dark_lord 28-03-14 02:00

podstawowe pytanie,oryginał czy pirat?Jeżeli oryginał to bym polecał przeczyścić płytę przed instalacją (sam tak raz miałem,że wywalało błędy podczas instalacji bo płyta była brudna i przeczyszczenie pomogło).Jeżeli pirat...no cóż tutaj chyba nikt nie pomoże.

Hellihector 24-10-17 15:58

Polecam instalacje z obrazu płyty.


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45.

Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.