Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4

Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 (http://forum.gothic.phx.pl/index.php)
-   Pomoc techniczna (http://forum.gothic.phx.pl/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Alt + Tab = zabójstwo Gothica (http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=7874)

BlackFish 11-02-06 10:21

Siema! :spox: Znacie jakiś sposób, żeby po włączeniu Alt + Tab podczas gry w Gothica, gra się nie wyłączała?! Mi się tak dzieje, please odpiszcie! (Mam 512 MB RAMU) :(

Gother 11-02-06 10:25

Obawiam się, że to niemożliwe. Sam próbowłem na wiele sposobów i zawsze gdy tylko uda mi się wyjść do Windows to Gothic się zamyka pokazując wcześniej komunikat. Może tam są jakieś wskazówki?

Bubby 11-02-06 10:32

Ciekawą rzeczą jest że u mnie gra działa jeszcze przez jakiś czas więc jeśli przełączę się na chwilę (do minuty) to mogę ją potem spowrotem włączyć. Widocznie zależy to od konfiguracji sprzętowo programowej w komputerze.
Znam gry które można można potraktować klawiszami ALT+TAB i gdy te działają w tle włączić inne, tak że na jednym kompie działają dwie gry na raz :P Tak było np z Quake3 czy Diablo2.

MaRay 11-02-06 10:43

A mi tak się działe co jakiś czas. Często spokojnie moge zminimalizować Gothica i sobie w necie coś poszpreać a kiedy spowrotem włączam grę to dalej gram beż żadnych błędów :)
Sadze że ten błąd jest spowodowany zbyt duża ilością programów w pasku zadań...ale to tylko moje zdanie :P

TheFlood 11-02-06 10:49

Tjaa kiedy miałem samo GII bez Nocy Kruka to po (przypadkowym nawet) wciśnieciu alt+tab miałem długaśny zwieeech ( do pietnastu minut) a potem niezbędną reinstalkę ze względu na uszkodzenie jakiegoś pliku... Po zainstalowaniu NK już tego nie ma. Nie muszę dodawać że możliwość zminimalizowania Gothica i szperania po necie to strefa marzeń :)

BlackFish 11-02-06 12:09

DZIENKS Wszystkim! Kiedy grałem w NK to mi się wyłączała po półgodzinie bez Alt-Taba

Ozyrys 22-04-06 09:42

moze nia kazdy zwraca na to uwage ale jak sie wlaczy menu, znaczy uzyje sie "esc" to jest szansa ze po dluzszym czasie robienia czegos w win gothic sie wlaczy :D i bedzi normalnie chodzil


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05.

Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.