Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4

Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 (http://forum.gothic.phx.pl/index.php)
-   Dyskusja (http://forum.gothic.phx.pl/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Gothic 3 ZB Czy chodzi plynniej? (http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=29674)

dzagalol 14-04-10 23:25

Gothic 3 ZB Czy chodzi plynniej?
 
Siema wszystkim to mój 1 post mam pytanie do g3 zb czy ta gra chodzi płynniej niż zwykły gothic 3 ?? Mam za słabego kompa zwykły g3 mi muli i zniechęca do grania czy g3 zb mi pójdzie? mój komp to:
Intel(R) CPU 575 @ 2.00GHz
1014.5 MB ram
Microsoft Windows Vista Home Basic Edition Service Pack 1 (build 6001), 32-bit
Intel(R) 965 Express Chipset Family karta graficzna

Oscii 15-04-10 07:13

przez tą kartę nie powinien się nawet uruchomić, ale możesz spróbować
i jeszcze vista z połączeniem z 1 gb ram... jak ty w ogóle dałeś rade grać w zwykłego g3

TadzikMen 19-04-10 15:12

Hmmm Mi GIII ZB Tnie jak zaraza..... A G3 Normalne nie, więc już widać.

Vezone 19-04-10 15:42

Mnie Zb chodzi płynniej niż zwykły G3 ^_^

Seraf 19-04-10 17:25

Mam 4 rdzeniowy AMD 3.0
Grafa Radeon 4860 . 1024 mega
Windows 7
4 Gb RAM
i Gothic się okropnie tnie,
nawet na takim sprzęcie... :angry:

TadzikMen 19-04-10 19:52

hmm Zwykły Gothic wchodził mi na 512 MB Ale się strasznie tną :P

majkel880505 21-04-10 23:37

JAK G3 Ci muli to ZB najprawdopodobniej nie ruszy albo będzie pokaz slajdów. Ta karta nie nadaje się do gier.

Orbus 20-05-10 08:57

Mam małe ptyanko.. czy ustawienie jakości cieni na maxa będzie wpływało na płynność gry ?

Stalker_wilk 20-05-10 09:41

No raczej tak;)

Meeraw 20-05-10 20:05

Cytat:

Napisał dzagalol (Post 590738)
Siema wszystkim to mój 1 post mam pytanie do g3 zb czy ta gra chodzi płynniej niż zwykły gothic 3 ?? Mam za słabego kompa zwykły g3 mi muli i zniechęca do grania czy g3 zb mi pójdzie? mój komp to:
Intel(R) CPU 575 @ 2.00GHz
1014.5 MB ram
Microsoft Windows Vista Home Basic Edition Service Pack 1 (build 6001), 32-bit
Intel(R) 965 Express Chipset Family karta graficzna

Sorki, ale Ty masz chyba zintegrowaną kartę graficzną, więc jakim cudem możesz grać w Gothic III?

Czy ten temat nie powinien być w pomocy technicznej?

Ari911 21-05-10 23:11

Seraf mam to samo - chodzi o zacięcia :D (Podobny komputer tylko Geforce 9800GT)

Ale to nie są zacięcia spowodowane słabym sprzętem tylko ogólnie chyba błędami w grze.Gothic 3 mi normalnie bez problemu śmigał.

Prevell 30-05-10 21:01

Miałem takiego lapka, emachines chyba :p
W każdym razie GIII z community patch działał płynnie, czasem się przycieło. ZB nie próbowałem, ale do odważnych świat należy.

PS.
Cytat:

Mam 4 rdzeniowy AMD 3.0
Grafa Radeon 4860 . 1024 mega
Windows 7
4 Gb RAM
i Gothic się okropnie tnie,
nawet na takim sprzęcie...
Próbowałeś się popisać? Bo chyba Ci nie wyszło. Mi na 2 razy słabszym sprzęcie płynnie na MAX Gothic 3 bez patchów działał ;)


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59.

Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.