Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4

Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 (http://forum.gothic.phx.pl/index.php)
-   Pomoc techniczna (http://forum.gothic.phx.pl/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Gothic nie uruchamia się (http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=39994)

Granatnik 05-08-13 19:41

Gothic nie uruchamia się
 
Witam!

Mam problem związany z gothicem 1 - uruchamia się on w procesach, ale nie odpala się gra, mam windowsa 7 x64. Próbowałem wielu rzeczy, ale i tak nie działa.

Paladyn Łowca 05-08-13 20:48

Włącz grę i zamykaj po kolei procesy użytkownika, z wyłączeniem tych ważnych dla systemu. Gothic czasami tak ma, że jakiś proces go blokuje.

Madderin 06-08-13 00:53

Wlacz Gothic, sprawdz czy uruchomil sie proces rundl32. Jesli tak, zamknij Gothic w procesach, odpal jeszcze raz. Potem zminimalizuj i wylacz proces rundl32. Powinno pomoc.

Granatnik 06-08-13 10:21

Z tym rundl23.exe wiedziałem, ale i tak mi nie pomagało, zacząłem wszystkie procesy użytkownika wyłączać oprócz explorera i paru innych to zadziałało i działa, tylko się tnie, ale to nic :/

Madderin 06-08-13 13:41

No. To jak dziala, to zamykam.


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:24.

Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.