PDA

Wyświetl pełną wersję : Gothic 2 Returning Problem


piotrekssj
20-03-10, 13:31
Witam mam problem gdy próbuje właczyć Moda Returning to wskakuje mi bład
http://img189.imageshack.us/i/88997917.png/
Pomocy!!!

piotrekssj
20-03-10, 15:56
3 razy próbowałem przeinstalowac i nic za kazdym razem ten bład

piotrekssj
20-03-10, 18:40
pomoże ktoś?

grzegor91
20-03-10, 18:49
Daj powiększony screen bo na tym praktycznie nic nie widać.
Nie wiadomo co to dokładnie za błąd,wystarczy żeby można było przeczytać co tam jest napisane :)
Wtedy może pomogę bo ja tez nie jedne kwiatki miałem z G2: Noc Kruka

Ps. przez podobne błędy w dodatek grałem 3 razy a za 4 razem przeszedłem w końcu cała grę :D

piotrekssj
20-03-10, 21:00
A jak nazywają sie wpisy w rejesztrze od returninga?
Albo jak ktoś ma to niech wrzuci ten plik Winrad.mms

piotrekssj
21-03-10, 10:48
to wrzuci ktoś ten plik

WINRAD.MMS
Edit aha i wywala jak ma sie właczyc intro

Edit2:No to jak sie nazywają te wpisy w rejestrze?

piotrekssj
22-03-10, 16:11
Dobra juz mam popróbowałem przeinstalowałem gothica zainstalowałem gmdk i inne potem moda i działa
Edit:ej a wie ktos gdzie są te wszystkie nowe lokacje?

Mark814
22-03-10, 22:04
Dobra juz mam popróbowałem przeinstalowałem gothica zainstalowałem gmdk i inne potem moda i działa
Edit:ej a wie ktos gdzie są te wszystkie nowe lokacje?
Przede wszystkim w GD. Wykonuj zadania a na pewno natkniesz się na nie.

dominik1987f
01-11-13, 10:36
witam mam problem z 7 opiekunem dal mi 5 artefaktow wlozylem je w 4 piedestaly chce wkladac w 5 a tam go niema jakby mi wyparowal z ekwipunku mial ktos juz tak ? jakis blad w modzie ?